Van itt olyan, aki tagja egy okkult társaságnak?
majd itt ismeretlenül lesz olyan aki leírja??erre gondoltál?
szerinted miért titkosak ezek a társaságok?
soha senki nem fedi fel kik a tagok, és egy tag sose nem beszél semmi ilyen dologról.ált azok az ilyenek, akikről nem is gondolnád.
no, de vidd táncba az ördögöt ő majd megmondja neked!
"majd itt ismeretlenül lesz olyan aki leírja??erre gondoltál?"
Hát épp ez az. Ismeretlenül. Itt sosem tudja meg senki, hogy ki ő valójában, itt beszélhet róla anélkül, hogy bármi baja származna.
3as valamit ért a dologhoz!
ha nem trollkodni akartál a kérdéseddel, és várni rá a jobbnál jobb válaszokat, akkor te ilyen embert ezen az oldalon de még az országban sem fogsz találni, ilyen gondolkodással!
Mit akarsz tudni titkos társaság(ok)ról?
Szerinted mit jelent a "titkos"?
.
Ha e keresd Őket, soha nem találod meg,
ha méltóvá válsz társaságuka, Ők megtalálnak!
A második szakasz förtelmesre sikerült, elnézést mindenkitől!
.
Helyesen:
ha te keresed Őket, soha nem találod meg,
ha méltóvá válsz társaságukra, Ők megkeresnek!
Ha van olyan aki igen, akkor az miben változtat meg téged?
A csatlakozás a tudás szomj miatt szokott általában történni.
Szerintem nincs olyan aki bánna pár új sort a saját könyvének lapjain.
Vannak olyanok akik lehet, de ha kiderül, hogy igen, akkor az eléggé meg fogja ütni a bokáját. Inkább nevezzük csoportnak mint társaságnak. A vezetőtől függ és persze a tanított anyagtól, hogy melyik oldalra billen a mérleg és ebből jön a kihasználtság kérdésére is a válasz.
58%os, jó dolgokat írtál!
majd elgondolkodik rajta a kérdező, ha egyáltalán megérti amit írtál!
"Ha van olyan aki igen, akkor az miben változtat meg téged?"
Semmiben, csak azért érdekelt, hogy tudjak esetleg tőle/tőlük kérdezni.
A másik három kérdés a lényeg.
"A csatlakozás a tudás szomj miatt szokott általában történni."
Na ez az, biztos sok mindent megtud és átél, aki benne van egy ilyen csoportban, épp ezért én csak arra lennék kíváncsi, hogy megérte-e neki, és ha igen, milyen előnyökkel jár, stb. Nem akarom, hogy konkrétan elmesélje mit tettek vele, vagy neki mit kellett, én csak ilyen általános dolgokra vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!