Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az atkot hogy lehet leszedni?

Iiao kérdése:

Az atkot hogy lehet leszedni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 19:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint a rézfánfütyülő rézangyal is létezik, ugye? Hogy a rézfaszú bagolyról, meg az érmelléki kuglófemberről ne is beszéljünk.
2014. máj. 5. 14:40
 12/21 Tom Benko ***** válasza:
@Karlowy: És ha nem ment volna bele, nem lenne mit elmesélned.
2014. máj. 6. 08:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Még gondolkodhatom, de úgyis minek. A kérdező kapott két ellentétes választ a kérdésére. Döntse el ő, melyiket fogadja el.
2014. máj. 6. 13:45
 14/21 SuperUrzu7 ***** válasza:

Pontosan úgy, ahogy az eget beszakítani. Átok... Mégis miben nyilvánul meg? elszoktál esni? Nézz a lábad elé. Felborítasz mindent? Ne forgolódj hirtelen. Állandóan beteg vagy? Javíts az immunrendszereden meg kerüld az kártékony helyzeteket. Állandóan balszerencséd van? Rossz hozzáállás. Balszerencséje bárkinek lehet és mindenkinek van. Kinek több, kinek kevesebb. Sokat számít, hogy mennyire figyelsz oda vagy, hogy mennyire gondolkozol a döntések előtt. De néha így is becsúszik. Ezt hívják véletlennek. Nem átoknak. Én aztán beszélhetnék nap hosszat, hogy mennyi "átok" volt rajtam. De sem jós, sem orvos nem kellett. Egyszerűen csak túljutottam az önsajnálaton és elhatároztam, hogy változtatok az életemen. Odafigyeltem és megfontoltam minden döntésemet. Voálá. Volt "átok", nincs "átok". Ne kifogást keress arra, hogy tenned kelljen valamit a jobb életért, hanem vedd a fáradságot és tégy érte. Hidd el, jobban jársz. Ha meg valakit elcsapnak miután megátkozták, nos, egészségedre. Véletlenek gondolom akkor nem léteznek. És gondolom az sem véletlen, hogy 100.000 esetből egyszer jön csak be. A Bibliát felhozni bizonyítéknak meg őszintén szólva elég szánalmas. :/ Már nem azért. Félreértés ne essék. De akkor a kedvenc gyermekkori népmesés könyvecskémre alapozva kijelenthetem, hogy a 7 fejű sárkány igen is létezik. Mert le van benne írva. Jó, értem én, hogy egyesek szó szerintinek és tényként kezelik a bibliát, de egyrészt az csak egy emberek által írt jegyzetgyűjtemény, másrészt épp elég félreérthető kijelentés, szemmel látható túlzások és egyértelmű hibák vannak benne. Inkább ne erőltessük. Nem hozok fel bizonyítékot az átkok ellen, mert minek? Aki tudja, hogy nincsenek az nem próbálja bizonyítani mert számára egyértelmű. Aki meg azt gondolja, hogy igen is van, azt meg úgy sem érdeklik az ellenérvek.

De egy csöppet elkanyarodtam. Szóval ha meg akarsz szabadulni az "átoktól", égszerűen csak ne higgy benne és tégy a balszerencséd és ügyetlenkedésed ellen. Lehet, hogy nehezebb mint kántálni a balszerencsédet, de sokkal célratörőbb és eredményesebb.

2014. máj. 7. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Elnézést, igazatok van. A Bibliát nem kell komolyan venni, hisz az csak Isten üzenete, az meg kit érdekel. De tesómnak is volt egy barátnője, szétmentek, azt megátkozta a lány. Utána sok sikertelensége lett neki. Van egy vállalkozó barátom, azt egy czigány nő átkozta meg, azt anyagilag padlót fogott egy ideig. De biztos sokan tudnának még mesélni. Mondjuk a kérdező meg eltűnt.
2014. máj. 8. 12:48
 16/21 SuperUrzu7 ***** válasza:
:) Mondom én.
2014. máj. 8. 19:13
 17/21 SuperUrzu7 ***** válasza:
Nem kell elnézést kérni, pláne ha cinizmus akar lenni. Én csak azt mondtam, hogy egy könyvnél több kell. Én elhiszem, hogy neked az a könyv az életed, de a nagyobb rétegnek nem. Neked a könyv egy magyarázat, de ha meg akarod győzni az embereket olyat hozzál fől ami a többséghez szól. Úgy több sikert érhetsz el egy statisztikával, egy kutatási feljegyzéssel mint egy homály fedte régi regegyűjteménnyel. De minden tiszteletem a jó modora miatt. A lényeg, hogy a kérdezőnek megoldjuk a problémáját.
2014. máj. 8. 19:19
 18/21 Tom Benko ***** válasza:
@Karlowy: A mágikus gondolkodás csodái. :) A kettő független egymástól, csak a kognitív disszonancia miatt látod egymásból következőnek,.
2014. máj. 8. 20:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Édes istenem! Tom Benko, te komolyan azt hiszed, hogy valaki, aki 2014-ben hisz átok létezésében, tudja mi a rák az a kognitív disszonancia? Vagy akár csak értelmezni tudja az azt magyarázó szócikket?
2014. máj. 9. 07:14
 20/21 Tom Benko ***** válasza:
Ő valószínűleg nem, de mások, akik olvassák, esetleg. De az sincs kizárva, hpgy utánanéz. Aki erre képes, az még menthető.
2014. máj. 10. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!