Létezik olyan Mágia amivel bevonzom az életembe az igazit?
Üdv, ne is foglalkozz az előbbi kettő hozzászólással.
A Mágia a Föld bolygón már több száz ezer éve tiltott. Számtalan civilizáció megpróbált újra szert tenni rá, és számtalan civilizáció emiatt el is pusztult. (Lásd: Atlantisz)
A Csábítás, és a Szerelem Mágia nagymestere Ámor, de ő már hosszú ideje nincs jelen.
A Szerelem mágiához el kell sajátítanod a Szívcsakrahasználatot, és azzal kell megidézned a csábítás Istenét.
Természetesen kérheted Isten segítségét is, de az is lehet, hogy annak a másik félnek nincs szándékába veled lenni.
Minden esetben tudnod kell, kit akarsz bevonni. Az "Igazi bevonzására" a mágia tudástár nem áll rendelkezésedre.
Én komolyan nem értem, miért kell mágiát használni, hogy bevonzad az igazit az életedbe?
Majd belép az magától.
Vagy használd a "Titkot". :)
Szia Kérdező!
Az Isten majd megadja neked az igazit.
Akitől tanulni tudsz,mert az élet már csak ilyen.
Mindenkinek az az igazi amit be tud vonzani lelke milyenségével,de nem mágiával.Hanem önként,és dalolva megy a karjaidba.
Persze
Ha feloldottad a szülői konfliktusaidat, a születési tarumáidat, valamint a szexuális sérüléseidet mind, akkor az igazit fogod vonzani.
Minden más esetben terápiás kapcsolat lesz a láthatáron!
Semmilyen magia nem letezik.
Nem tudom hallottal e mar tudomanyrol. Na azok probalkoznak leiirni a kulonbozo jelensegeket bar elegge gyatran, tele hibaval, de meg mindig sokkal megbizhatobb, mint a magia, a horoszkop, a szellemek es a hasonlo hulyesegek.
Igen!
Ha nyersz a lottón, napok múlva már találkoztok is :D
Addig meg dezodor, doki, zsirleszivas, és gyurma ezerrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!