A Psi Wheel-t tényleg a gondolattal lehet megmozgatni?
Kezdetekkor nem tudod irányítani azt az érzést, aminek hatására bekövetkezik a forgás. Nekem kb. fél év gyakorlás után már tetszés szerinti időben, szinte bármeddig hajlandó forogni az alufólia a tű hegyén (egy üvegpohárral letakarva, hogy valós fizikai hatások ne befolyásolják a kísérletet).
Az összes tanácsom annyi, hogy ne akard görcsösen, mert úgy biztos, hogy nem fog sikerülni.
Magyarul két év alatt néha van olyan enyhe légmozgás a szobában, amitől megmozdul a kerék.
Például elmegy mellette a kutya. :)
Nem gondolattal, ez áltudomány, hanem mezei bioenergiával.
A kezed termel elektromágneses biomezőt és azzal tudod mozgásba hozni a kereket, ami rezonanciában interferál a kezed bioenergetikai hullámaival
"Nekem elég annyi, hogy látom az eszközt, esetemben a távolság nem számít semmit."
Ezzel én is így vagyok. Csak ránézek a ventillátorra, és az pörög. Fantasztikus! :)
Ron Hubbard szerint (hosszabb távon) elromlik a szemed, ha a thétaerőt a fizikai testedhez tartozó szemeiden keresztül fejted ki.
...
Érdekes, hogy az Egely Wheel (Egely György féle bioenergia-kerék) a kéz odatétele hatására kezd el mozogni.
Ez kb. a bioenergiát, éterikus energiát méri.
A gondolattal történő mozgatás az már egy magasabb szint lehet.. és ahhoz szerintem nem igazán van szükség az emberi testre (=fizikai testre) - sőt, talán gátolja is a folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!