Mi baj van velem?
Egyre többször fordul elő velem olyan dolog, ami nem normális, nem átlagos...
Előre megjósolom mi lesz RENGETEGSZER(pedig csak hülyeségből) és valóra válik....Ha rossz ha jó...
Ha valamit nem akarok, hogy megtörténjen, hát valamilyen módon nem történik meg......
Van akit utálok, és órán engem kért fel kétszer is a tanár, hogy mondjak 5 szám közül 1-et(ők a jelöltek, akik felelnek), aztán pedig mondjam hogy bal vagy jobb oldalról számolja, és az lesz a felelő. Az a kettő személy lett, akiket a leges legjobban utálok...
Van egy ismerősöm akinek szerencse malacot adtam, amit a tanár küldött neki, mert hiányzott épp...és amióta megkapta azt a malacot az élete felfordult és a lehető legrosszabbra vált.... de szó szerint...amennyi rossz megtörténhetett vele, az megtörtént.....de attól a naptól kezdve, amikor oda adtam neki.
depressziós lett, pánik rohamok jönnek rá, nem tud éjjel aludni, sőt még el is költözik olyan szinten rossz lett az élete..
Most ez mi???
Nem értem, hogy mi történik velem......
Sőt volt olyan, hogy fürödtem, és elkapcsolt a tv-m magától többet egymás után....megkérdeztem bátyám (mert ő volt otthon csak) hogy miért kapcsolgatja a tv-m, és kiszólt a konyhából, hogy nincs is ott...nem volt senki a szobámban..
Aztán csomószor van olyan érzésem mintha figyelne valaki, vagy képzelődök, elkapom a fejem, mert látok valamit a szemem sarkából. De sehol semmi....
Nem érdemes túlmisztifikálni ezeket a dolgokat, mert bele lehet csavarodni, tapasztalatból mondom, mivel én is foglalkoztam ilyen dolgokkal.
A szerencsemalacról nem tehetsz semmit, hisz te csak odaadtad neki.
18/lány vagyok.
Igen próbálok nem oda figyelni rá, de egyre jobban megrémiszt. :D
Lehet hogy csak nagyon felfújom ezt az egészet.
Vagy csak nagyon szerencsés vagyok. :)
Szerencse malacot pedig az osztályból mindenki kapott.
Mikor a szerencsemalacot odaoadtad neki, akkor kivantal negativ dolgokat neki ? Ha nem, akkor az o rosszra fordult sorsahoz semmi kozod, nem te okoztad.
Foglalkoztal aktivan valamilyen okkult, ezoterikus praktikakkal, csinaltal valamilyen varazslast, szellemidezest vagy hasonlot, amikor kapcsolatba kerultel ezekkel az erokkel, dolgokkal ? Ha igen, akkor valoszinu hogy ekkor szedtel fol 'valamit', egy test nelkuli entitas ragaszkodik hozzad ... Ha nem, akkor orulj neki, menj tavol az ilyen dolgoktol.
Még mai napig zajlanak ezek.. :D azóta is igazából. de én már csak mosolygok ezen, meg a családom is :) ők is alig hiszik el :D régebben kiszemeltem magamnak 1 srácot, szerelem volt első látásra... házunkon is dolgozott később, aztán meg találkoztam vele egy bevásárlóközpontban. végül kicsit később találkoztunk egy kis összekövetelen, ahol ő is ott volt (persze szándékosan mentem oda, mert tudtam, hogy ott van) és kdierült, hogy én is tetszettem neki már régóta, pedig úgy voltam vele, hogy miért pont én kellenék neki, mikor bárkit megkaphatna?! :D már majdnem 2 éve járunk. :)
römizésnél hülyeségből pár hete mondta a bátyám, hogy joker-t húz, én meg rávágtam, hogy szerinetm meg biztos valami szart,mondjuk sárga 9-et, és az lett!!!!! :D nagyon durva volt, de jó érzés :D mindig mondom, hogy boszi vagyok tuti :D sokszor olyan dolog történik mai napig, ami nem normális, és az én pártom mellett áll minden gyakran. :)
pár napja olvastam is egy cikket a zöldszeműekről (mert tiszta zöld a szemem, néha szürkészöld, nem tudom mitől függ :D)
ez is benne volt: Mágikus erővel vannak felruházva. A zöld szem különlegessége miatt isteni jelzőkkel illették a zöld szemű embereket. Ősi mítoszokban is megjelentek, több utalásban, írásban találkozhatunk ilyen mágikus boszorkányokkal, sámánokkal, istenségekkel, angyalokkal akiknek egyik kiváltságos tulajdonságuk, hogy zöld a szemük.
de anyum is mesélt párszor ilyeneket, hogy neki is ilyen fura az élete, mint nekem, mintha boszi lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!