Megátkoztak, hogy nem áll velem szóba senki, csak akinek muszáj?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, kedves, nem vagyok csúnya, se buta, mégis egy jó ideje a kutya se néz felém.2013. jan. 10. 22:12
1/7 Manesz válasza:
Megoldás: tusfürdő, meleg víz, szappan, alapos mosdás, esetleg parfüm, spré, dezodor.
2/7 Jézus :) válasza:
Nem átkoztak meg :).
Ahogy viszonyulsz az emberekhez, azok úgy viszonyulnak hozzád. Ha szeretetet árasztasz magadból, akkor szeretni fognak. És persze fordítva.
Sok sikert :)
3/7 anonim válasza:
Keress gyorsan egy 80-as szintű Paladint, ő feloldja az átkot! :D
4/7 anonim válasza:
Egyszer kipróbáltam,hogy nem szólok senkihez,megnézzük érdekel e valakit,és láss csodát,senki se szólt hozzám.Szóval ne várj ilyesmit,ha téged nem érdekelnek mások ne szólj hozzájuk,de azért még ne hibáztass másokat,mert olyanok mint te.
5/7 anonim válasza:
Mellesleg a mai mezőnyben ez talán inkább áldás...
6/7 anonim válasza:
Nem válaszolok a kérdésedre mert érzem, hogy átkozott vagy :D
Csak vicceltem. Hé ha azt akarod h beszéljenek veled kezdeményezz ne csak várd a csodát.
7/7 anonim válasza:
Kétlem,hogy megátkoztak volna! :)
Az emberek úgy viszonyulnak hozzád,mint,ahogy Te hozzájuk.
De lehet,hogy a baráti köröd csendesebb,ezért neked kell kezeményezni!
Próba szerencse!
Pluszba ha vidám vagy,és jó energiákat árasztasz,akkor az "átragad" másokra is,és viszonozzák.
Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!