Hogy készülsz a holnapi napra (Viking világvége)?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 06:34
11/17 anonim válasza:
Na, ha ezt előbb olvasom nem állok neki ma az ablakpucolásnak.
12/17 anonim válasza:
Sehogy. Még nem is halottam Viking világvégéről egészen mostanáig.
13/17 anonim válasza:
Kivettem a bankból az összes spórolt pénzemet és mindet prostikra fogom költeni.
14/17 anonim válasza:
Most tudtam meg. Majd valószínűleg gyomorürítés lesz a program mert rosszul vagyok. Hányni fogok valószínűleg. De ha nem akkor imádkozok hogy elolvashassam a túlvilágon az áhított könyveimet.
15/17 *Nekomimi* válasza:
Este jól beiszok csokistejből, eszek egy kis túrót, tejfölös kenyeret és várok. Laktózérzékeny vagyok, de így, hogy itt a vég tök mindegy. :D
17/17 anonim válasza:
XD állítólag ma van világvége akkor én vagyok az egyetlen túlélő mert már este van és még mindég élek XD de baromság az egész megint egy nagy kamu az egész... ha a földnek egyszer vége is lesz az a mi hibánk lesz a sok szenyezéssel... ez olyan mint 2012 van kb 500 film hogy eljön akkor a világ vége még sem történt akkor sem semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!