Lesz valami katasztrófa vagy világvége 2012. december 21-én?
Persze!
Jönnek a reptoidok elfoglalni, a plejádok pedig elpusztítani a földet. Emellett a kis szürkék béketárgyalásokra jönnek az emberi fajjal, a loúvak pedig az ellenséges idegenek ellen készülödnek védekezésre.
A harcokból sok katasztrófa következhet.
Ezen kívül lesz itt szököár, vulkánkitörés, napkitörés, a föld mágneses mezeje megszünik létezni, a föld magja felrobban vagy/és kihül. Belépünk a null síkba, a gamma lyukba és persze a théta vonalba is.
Teljes sötétség lesz, se hang, se áram, se semmi nem lesz, de a sötétítöket ne felejtsd el feltenni az ablakokra, nehogy megijedj attól, amit kint látsz.
Amikor ezeknek mind vége, akkor a vonatok és a buszok maguktól beindulnak, mert az emberek az erdökben fognak bújkálni, mesztelenül, a napkitörés leégeti a ruhákat.
Amikor visszatérünk a városokba, a kiválasztottak felemelkednek és magasabb szinten fognak rezegni. A selejtes emberek és a hitetlen pogányok pedig ittmaradnak, ezen a felrobbant, kiégett, megfagyott, leigázott, sötét bolygón.
Na hát, kb. ennyi.
Korrigállak, kedves kérdező, ha megengeded.
Világvége lesz, katasztrófa nélkül.
Bolygónk jelenleg a fejvakaragtás -illetőleg Földvakargatás- stádiumában tart.
Sziasztok!
"1"-es! Előre is Boldog Szülinapot! :) Az én páromnak is 21-én lesz a szülinapja és ezért már hetek óta ezen röhögünk haverokkal.......de jó buli lesz ...és talán az utolsó...XD És legalább ha lesz valami mind berúgunk közbe....XD
Na de alig várom már,hogy 22-ike legyen és vége lesz ennek a 21 mániának.
És 31-ikén meg várom a szilveszteri party-t is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!