Van olyan varázsige, amit egy kezdő mágus tud alkalmazni? Idiótaságokat ne írjatok!
Én tudok egyet! Álóhó Móre! Viccet félreértve: Ülj fel egy asztal tetejére, egyél pirítóst (fontos, hogy az asztak egy tükör előtt legyen) majd, mond ki hangosan, teli torokból üvöltve, hogy: Kefíriusz Voldemortus Basiliscus Tejföliüsz. Ha ezt kimondtad, és megetted a nutellás hagymás pirítóst, akkor szállj le az asztalról, indiánszökdelj, fogd be az orrod, és számolj el spanyolul tízig: Uno, dos, tres, cuatro, cinco, seis, siete, ocho, nueve, diez (ezt mind a tükör előtt kell csinálni), ezután fogj meg egy tollat, és mondjad: " A tükörben most azonnal jelenjen meg egy trolibusz!" Ha megjelenik, az azt jelenti, hogy hamarosan nagy mágus leszel, ha nem jelenik meg, újra kell kezdeni, mert a hagymás lehelleted valószínű nem volt elég trolibusz csalogató.Naponta csak egyszer lehet megcsinálni! Erre vigyázz!
Remélem segíthettem! Üdv a Mikulás 16 éves fia! ( Mikulás Jr. ThCh)
Kérdezőnek: Sajnos nem tudom, hogy van-e ilyen varázsige. Ha lenne szívesen segítenék. (Hopp, közben találtam egy linket, ahonnan tudsz informálódni: [link]
Az eddigi hozzászólóknak: Ha már a HP-ből idéztek, legalább írjátok le normálisan a varázsigét.
Avada Kedavra (Adava Kedavra helyett)
Capitulatus (ez jó volt)
Vingardium Leviosa (VINGÁRDIUM LEVIÓSZÁ helyett)
Expecto Patronum (Expecto Patronus helyett)
Alohomora (Álóhó Móre helyett)
Legalább itt utána néztetek volna, mielőtt trollkodtok: [link]
További szép estét!
A top 3 kedvenc varázsigém:
1. Bifidus Actiregularis
2. Insanus Asktus
3. Sthapylococcus Aureus
De komolyan szólva, szerinted vannak igazi mágusok, akik képesek mindenféle dolgot eltűntetni, meg átváltoztatni, stb. azzal, hogy egy-két szót elmormognak? A másik pedig, hogy tudtommal nem vagy admin, így nem mondhatod meg, hogy ki hova ír.
Varázsigét nem tudok sajnos.
De tudom mit jelent az abrakadabra. Még a honfoglalás utáni időkben történt az eset. Az akkori mágusokat Tátosoknak hívták, neki volt magja (tudása). Meg volt egy Tátos paripája, három lábú hátas állat de a csillagokig röpített. Ez volt a dob. Három lába volt a legtöbbnek, ugyanis egy Y alakú ág volt a markolat a dob belsejében. A dob segítségével olyan transzba kerülhetett a mágus, hogy bárhová betekintést nyerhetett (testen kívüli utazás). Na ezt a jószágot tűz hevénél, a népmesékből is tudjuk, parázzsal kell etetni. Az az, amikor kimegyünk a nyirkos éjszakába, akkor a dobon feszített állatbőr a pára véget elernyed, és nem produkál szép hangot. Ezért tűz lángjánál feszítik a bőrt, hogy szép pengő és zúgó-zengő hangja legyen. Na most, történt valamikor ezekben az időkben, hogy külföldről (nyugatról) érkező átutazók részt vettek efféle révedő szertartáson. Amikor a Tátos a tűzbe tartotta a dobot, megkérdezték tőle, hogy mit csinál? Ő erre csak annyit felelt erre, hogy: Abrak a dobra. (azaz megeteti parázzsal a háromlábú tátos paripáját) És mái napig a világ minden pontján ismerik ezt a "varázsigét" amit a mágus mormol, csak nem tudják mit is jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!