Azért fogadjátok el a vonzás törvényét, mert TETSZIK nektek? (jól hangzik számotokra? ) Nem lenne jobb racionálisan gondolkodni?
Hogy a fèlreèrtèseket tisztázzuk.
[link] (aki már ezt nem èrti, ne is èrveljen a fizikával)
Aki pedig ezt sem èrti ès vèdekezik vele, az is inkább csak olvasson. :)
A gyengèbbek kedvèèrt a "kvantum"
(Valami mèrhetőnek az alapvető egysège)
Szia. Sajnálom, hogy - oly sok emberhez hasonlóan - félreismerted a vonzás törvényét. Valaki olyan mesélhetett róla, aki nem értette meg. 1. A vonzás törvénye nem egy "istenség". Főleg nem olyan, akire rá lehet kenni dolgokat. Sőt! Épp az az egyik legmeghatározóbb vezér-gondolata, hogy vállald a felelősséget önmagadért, a tetteidért. Ez szerintem nem áll a kereszténységgel szemben. Ismerd el, és lásd be bűneidet.
2. Jézus ellen sem beszél. Sőt egyik vallás" alapító" ellen sem beszél (pl. Buddha, Krisna, Mohamed stb.) akik azért mondtak hasonló dolgokat...
3. Egoista? Nem. Ez is egy nagy félreértés. Sokan így értelmezik, hogy csak magaddal törődj, pedig pont azt tanítja, hogy amit másoknak adsz, azt kapod. Ergó, ha jót szeretnél látni a saját életedben, cselekedj jót másokkal is. Az, hogy sokan kizárólag a vagyonosodást látják benne, az a teljesen elanyagiasodott társadalmunk miatt van. De ez messze nem a teljes kép. Én évek óta foglalkozom ezzel. Nevezhetsz bárminek, nekem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!