Azért fogadjátok el a vonzás törvényét, mert TETSZIK nektek? (jól hangzik számotokra? ) Nem lenne jobb racionálisan gondolkodni?
El tudom magyarázni egyszerű szavakkal, de az neked misztikus, mert nem tudományos oldalakon van benne. Viszont tudományos oldalakon nem egyszerű megértened, de ha neked ez kell tessék :
annak idején, így mértük ki asszem [link]
rögtön az első képen :" A kvantumradír elnevezést O.
Scully és munkatársai javasolták.
Ha kitörlöm a pályáról szerzett
információt, akkor evvel helyre
állítható az interferencia. A mérés
során ezt szemléltetni fogjuk, bár
a mi mérésünk klasszikusan is
megmagyarázható."
A lényeg, hogy ha az egyik fotont megjelöljük, akkor már ő eldönti, hogy nem mindkét utat választja és egyiken megy csak át, azaz részecskére jellemző maximum lesz a képernyőn, de ha utána ismét összekeverem a részecskéket, nem fogom tudni később melyik megy át a résen, azaz mind átmegy és hullámkép jelenik meg.
Mégis mi változott? Hát az én tudásom, az információm a részecskéről. El tudom dönteni azt is, hogy mindkét résen menjen át vagy csak az egyiken a kísérleti elrendezéssel.
És az neked miért fáj? Tudom, szerinted itt mindenki hülye csak te vagy helikopter. Na, vigadjál egy kicsit és béke legyen a te lelkeddel! :))
a vt nem bizonyítható tudományos módszerekkel tehát nem más mint hit ! vallás ha úgy tetszik. az egoizmus vallása.
modern gnoszticizmus, okkult mágikus bálványimádás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!