Dragonkalo kérdése:
Egy démontól mit lehet kérni?
Figyelt kérdés
Végigolvastam a Démonlexikont és láttam,hogy vannak különböző tevékenységi területeik.
De ha pl. majd később megidézek egyet,akkor lehet tőle tárgyat kérni?Vagy tudást?Esetleg valamilyen testi változást?Kapcsolat javulását két ember között?
2013. dec. 25. 10:29
21/25 anonim válasza:
Idézd meg a báránydémont és kérdezd meg tőle ,hogy beszerez-e neked egy új playstationt...azt fogja mondani,hogy : Beee-ee-eee
22/25 anonim válasza:
Oszd meg vele a feleséged... :D
23/25 anonim válasza:
Igazából tök mindegy. Ha könyvből csinálsz ilyet és nincs egy hiteles ember aki tanítson, jó eséllyel elszúrod és nagyon megszívod.
24/25 anonim válasza:
Én már idéztem, de jött démonvadász Illidan és megölte, mielőtt kérhettem volna tőle valamit :(
25/25 David82 válasza:
9. hozzászóló: Nem foglalkozom idézéssel, de szerintem valaminek a megidézéshez (ez lehet egy élő ember is) elég, ha erősen rá gondolunk. Véleményem szerint a gondolatok képesek formálni a világot, és ha te pl. szellemet akarsz látni, akkor fogsz abban az esetben, ha az agyhullámaid ebben a tartományban rezegnek. Démon megidézéséhez a legegyszerűbb módszer a hit, hogy hiszel a létezésében, és ha félsz tőle, az úgy hat, mintha bekennéd magad hallal és mézzel egy medvéktől hemzsegő vidéken. A negatív szellemlények a félelmeidből táplálkoznak, és az asztráltestedhez csatlakozva a te energiádat használják, mint egy élősködő. Ha neked ez jó, hát csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!