Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Egy démontól mit lehet kérni?

Dragonkalo kérdése:

Egy démontól mit lehet kérni?

Figyelt kérdés

Végigolvastam a Démonlexikont és láttam,hogy vannak különböző tevékenységi területeik.

De ha pl. majd később megidézek egyet,akkor lehet tőle tárgyat kérni?Vagy tudást?Esetleg valamilyen testi változást?Kapcsolat javulását két ember között?

2013. dec. 25. 10:29
1 2 3
 11/25 Mirk ***** válasza:

A szkeptikusnak bármennyit magyarázod, úgysem hiszi el.

Neked is bármennyit magyarázzák, úgysem hiszed el, hogy hülyeségeket beszélsz.

Ugye, hogy nincs is olyan nagy különbség az emberek között?

2013. dec. 25. 14:54
 12/25 Laylah ***** válasza:
77%

Minden esetben adni kell valamit cserébe. Illetve nem, de arra a technikára még nem emlékszem, talán nem is fogok. :/ Szóval induljunk ki abból, amit először állítottam, mert az az általános: démonoknál mindennek ára van. Nekik energia kell, ingyen nem dolgoznak. Bármit kérhetsz tőlük, de semmit nem szabad készpénznek venni. Kiforgatják a szavaid, soha nem lehetsz olyan konkrét, hogy ne csináljanak belőled hülyét, ugyanakkor a megállapodás rájuk vonatkozó részét bizonyos értelemben mindig teljesítik.

Ezt nem könyvekből tudom, egy darabot sem olvastam róluk. Emlékek és tapasztalat.

23/L

2013. dec. 25. 16:00
 13/25 anonim ***** válasza:
42%

"Egyébként egy szkeptikusnak bármennyit magyaráznak,nem hiszi el szóval mindegy. "

Egy idiótának bármennyiszer is magyarázhatjuk, hogy nem létezik, akkor is hinni fog benne.

2013. dec. 25. 16:05
 14/25 anonim ***** válasza:

Kérj egy BigMac menüt, és egy káposztát.

Ja és használd a hitelkártyádat.

Utána menj a TESCO-ba és a supershop kártyáddal vegyél egy xanax-ot...

Üdv: APEH

2013. dec. 25. 17:05
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszi Laylah,érdekel a téma,és ha eléggé elmerültem ebben,meg meditáltam elég sokat(tehát felkészültem),akkor idézni és szeretnék majd.
2013. dec. 25. 17:36
 16/25 Laylah ***** válasza:
PM.
2013. dec. 25. 17:38
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen,elfelejtettem :DD de már küldtem
2013. dec. 25. 17:42
 18/25 anonim ***** válasza:
45%

Üdv

[link]

[link]

Ezeket NAGYON alaposan olvasd át!+ az egész blogot és talál megérted hogy,hogy megy ez!

2013. dec. 26. 01:45
 19/25 Laylah ***** válasza:
77%
18: nem kell az egészet elhinni ebből sem.
2013. dec. 26. 14:13
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Azmár régen baj ha megszál,egyébként meg feleslegesnek tartom hogy ilyen fiatalon démont idéz, egyrész nagyon kicsi rá az esély hogy sikerül, de ha sikerülne is véletlenül biztosan meg szálna akkor meg baszhatod az egészet!Dolgoz meg önerőből a dolgokért, kérni könnyű, ha meg is kapnád nagyon nagyárat fizetnél érte!
2013. dec. 28. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!