Egy démontól mit lehet kérni?
Végigolvastam a Démonlexikont és láttam,hogy vannak különböző tevékenységi területeik.
De ha pl. majd később megidézek egyet,akkor lehet tőle tárgyat kérni?Vagy tudást?Esetleg valamilyen testi változást?Kapcsolat javulását két ember között?
A szkeptikusnak bármennyit magyarázod, úgysem hiszi el.
Neked is bármennyit magyarázzák, úgysem hiszed el, hogy hülyeségeket beszélsz.
Ugye, hogy nincs is olyan nagy különbség az emberek között?
Minden esetben adni kell valamit cserébe. Illetve nem, de arra a technikára még nem emlékszem, talán nem is fogok. :/ Szóval induljunk ki abból, amit először állítottam, mert az az általános: démonoknál mindennek ára van. Nekik energia kell, ingyen nem dolgoznak. Bármit kérhetsz tőlük, de semmit nem szabad készpénznek venni. Kiforgatják a szavaid, soha nem lehetsz olyan konkrét, hogy ne csináljanak belőled hülyét, ugyanakkor a megállapodás rájuk vonatkozó részét bizonyos értelemben mindig teljesítik.
Ezt nem könyvekből tudom, egy darabot sem olvastam róluk. Emlékek és tapasztalat.
23/L
"Egyébként egy szkeptikusnak bármennyit magyaráznak,nem hiszi el szóval mindegy. "
Egy idiótának bármennyiszer is magyarázhatjuk, hogy nem létezik, akkor is hinni fog benne.
Kérj egy BigMac menüt, és egy káposztát.
Ja és használd a hitelkártyádat.
Utána menj a TESCO-ba és a supershop kártyáddal vegyél egy xanax-ot...
Üdv: APEH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!