Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miben érdemes hinni : Sátán,...

Miben érdemes hinni : Sátán, Isten, földönkívüliek teremtettek stb?

Figyelt kérdés
Indoklás érdekel, hogy te miért eszt választotad?
2013. dec. 7. 21:52
1 2
 11/13 Információ Kapitány ***** válasza:

" A kristálytudat egyetemes univerzumának részeseként vagy jelen. "

Vigyázó szív, lázas éjszaka

Lázasan utolér a hold

A süket varázsló utolsó

A gondolat minden bűnt felold

Egy keserű angyal megkíván

A mély utat megéri várni

Szerető hang, furcsa katona

A vad béklyót elveszi bárki

2013. dec. 8. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
MAGADBAN!!! és hgy képes vagy rá!
2013. dec. 9. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Keresztény vagyok, de nagyon sok palenoasztronautikát néztem, és érdekelt is a téma, mert érdekes volt és figyelem felkeltő, de amikor utána néztem a dolgoknak, rájöttem hogy a fele nem is igaz, és a tudatlan ősember nem képzelhetett el magának történeteket? El kellett a népet akkor is szórakoztatni valamivel, mint ma, és amit kitaláltak, az tovább szált szülőről gyermekre. Egyébként meg evolúció volt, de ez az én véleményem. Persze nem tartom kizártnak hogy léteznek földön kívüliek, mert az univerzum végtelen, és nem hiszem hogy egy kis pont lenne az a hely ahol lenne élet. De mint mondtam, ez is csak az én véleményem.
2013. dec. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!