Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges, hogy mentalista...

Lehetséges, hogy mentalista vagyok?

Figyelt kérdés
sziasztok ma reggel a kanállal kavargattam a kávémat majd arra lettem figyelmes, hogy a kanál teljesen elgörbült. azt hittem, hogy a kávé hőmérsékletétől, de tévedtem mivel megpróbáltam egy másik kanállal. és megpróbáltam úgy csinálni, ahogy Uri Geller szokta megfogtam a kanál végét és arra gondoltam, hogy elgörbül a kanál és pontosan így történt. erre van logikus magyarázat? Üdv: Jigsaw mentalista

2013. dec. 2. 10:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hé, Doctor Who nem lehet mert az én vagyok.

David Williams -> D. W. -> Doctor Who

Szóval én David Williams valójában a Doktor vagyok. De erről senkinek semmit. :)

2013. dec. 2. 16:02
 22/28 A kérdező kommentje:
David Williams tudtam, hogy te vagy az. :-D
2013. dec. 2. 16:18
 23/28 Shai-Hulud ***** válasza:
Várj, valamit nem értek. A menta az nem egy lista, hanem növény. Vagy én tudom rosszul?
2013. dec. 2. 17:08
 24/28 A kérdező kommentje:
David Williams esküszöm sejtetem, hogy te vagy az akartam is mondani. csak megelőztél. azt pedig nem gondoltam volna, hogy te vagy a doktor azt hiszem, hogy meglátogatom Patrick Janes mentalista kollégámat. :-D
2013. dec. 2. 17:34
 25/28 Peti7 ***** válasza:

20-as azt én is szoktam nézniXD.

De a mentalista az nem kanalat hajlít,hanem "kiszedi"az emberből a dolgokat.Jigsaw ne menj el hozzá mert még rádbeszél egy gyilkosságot

2013. dec. 2. 18:35
 26/28 anonim ***** válasza:

Kedves jigsaw 0,2998:?##

Nagyon érdekelt, hogy vajon miért is tudott így elgörbülni az a kanál. Vajon miért? Kutakodtam, és rájöttem, hogy a kanál a te elmebetegséged miatt görbült meg.

2013. dec. 2. 20:52
 27/28 anonim ***** válasza:

habár szinte mindent megtudok magyarázni, ez előtt az eset előtt én is tanácstalanul állok

legutóbb akkor sikerült elhajlítanom egy kanalat, mikor feldug... azaz még sosem láttam ehhez foghatót

2013. dec. 2. 21:09
 28/28 A kérdező kommentje:

"Kedves jigsaw 0,2998:?##

Nagyon érdekelt, hogy vajon miért is tudott

így elgörbülni az a kanál. Vajon miért?

Kutakodtam, és rájöttem, hogy a kanál a te

elmebetegséged miatt görbült meg." # 26 biztos a szekrényedbe kutakodtál. [link] ezzel a cikkel magam alatt vágom a fát, de én is próbálok magyarázatot találni. [link]

2013. dec. 2. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!