Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges, hogy mentalista...

Lehetséges, hogy mentalista vagyok?

Figyelt kérdés
sziasztok ma reggel a kanállal kavargattam a kávémat majd arra lettem figyelmes, hogy a kanál teljesen elgörbült. azt hittem, hogy a kávé hőmérsékletétől, de tévedtem mivel megpróbáltam egy másik kanállal. és megpróbáltam úgy csinálni, ahogy Uri Geller szokta megfogtam a kanál végét és arra gondoltam, hogy elgörbül a kanál és pontosan így történt. erre van logikus magyarázat? Üdv: Jigsaw mentalista

2013. dec. 2. 10:41
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
# 9 Én nem találtam ki, de majd ráfogok keresni. és éppen dolgozók eladó vagyok használt készülékkel kereskedünk. használt telefonok,laptopok,számítógépek stb. # 9 látom, hogy te egyáltalán nem dolgozol. nem akarok veled vitatkozni.
2013. dec. 2. 12:11
 12/28 A kérdező kommentje:
Világvége jó, hogy kösztünk vagy nincs egy kanalad? az én kanalam görbe. :-D
2013. dec. 2. 12:28
 13/28 A kérdező kommentje:
[link] most nagyot csalódtam Uri Gellerben pedig annó a tv2 kiválasztott című showban én is akartam valamilyen számmal indulni.
2013. dec. 2. 13:08
 14/28 anonim ***** válasza:

Kell a kanalam? :-)

Üdv, EzMelyikFaj? és AzIgazmondó

2013. dec. 2. 13:14
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Jigsaw !

Gratulálunk, Ön felvételt nyert a Bivajb*sznádi Boszorkány és Varázslóképző szakmunkás iskolába ! Ne lepődjön meg ha a napokban egy kövér, nagy szakállú babettás alak jelenik meg az ablaka előtt . Ő az iskolánk vadőre, és elmagyarázza további teendőit . Tankönyveit a budapesti 8. kerület cigány sora melletti mágikus kocsmánál a "Vigyorgóban" tudja megvenni . További sok sikert kívánok a tanulmányaihoz !

2013. dec. 2. 14:34
 16/28 A kérdező kommentje:
Világvége esküszöm tudtam, hogy te vagy az és még azt mondják, hogy nem vagyok mentalista. akkor mivel magyarázátok ezt? Igazmondó igaz, hogy mindig tudtam, hogy te vagy az akármilyen felhasználóneved volt. Annácska köszi a választ. Üdv: Jigsaw mentalista. :-D
2013. dec. 2. 15:02
 17/28 anonim ***** válasza:

Szerinted ilyen nevet ki adna magának hogy világvége? :-D

Egyébként AzIgazmondó kolléga még nem tudja hogy van új regisztráció. Ha majd este megmondom neki műszak váltásnál, hát... lesz savazás. Na jó nem.

Üdv, EzMelyikFaj?

2013. dec. 2. 15:25
 18/28 A kérdező kommentje:
Egyébként félreértés ne legyen: nem hiszek a mágiában csak szeretek bűvészkedni kártyázni. ismerek pár kártyatrükköt Uri Gellerről idáig azt hittem, hogy nála a kanálhajlítás nem trükk nagyon csalódtam. Üdv: Jigsaw Mentalista kanálhajlító.
2013. dec. 2. 15:43
 19/28 A kérdező kommentje:
Világvége nagyon tetszik a mostani neved a következő lehetne doctor who kb. annyiszor váltód a felhasználóneved, ahányszor a doktor a személyiségét. xDDD
2013. dec. 2. 15:50
 20/28 anonim ***** válasza:

Igen mentalista vagy, de sokat kell még tanulnod. Legjobb ha a mesterhez, Patrick Janehez mész. Ha mindent megtanultál tőle akkor talán még egy sorozatban is szerepelni fogsz. :D

(Ja és ne próbálkozz be Lisbon ügynöknél, mert úgyse jársz sikerrel.)

2013. dec. 2. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!