Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit tegyek? Uldozne minket...

Mit tegyek? Uldozne minket egy masik dimenziobol jott valaki? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Egyik nap oltozobe csendben oltoztunk...MEGJEGYZEM NEM VAGYOK BOLOND... Koppanast hallottunk a zuhanyzo felol...Kinyitottam az ajtot mert mar mindenki vegzett...Aztan bamultam az ajtot es megjelent egy pillanatra egy lanynak a feje..Nagyon befostam..azota mindenhol velunk van...Egy masik dimenziobol jott az tuti...Tudom h a gonosz koztunk jar de ezidaig sose tapasztaltam...az oltozobe nagyon fura dolgok tortennek azota (csap csopog mikor senki sem nyitotta meg, duborognek a wc ajton mikor senki nincs bent..)

2013. dec. 1. 01:12
1 2
 11/15 anonim válasza:

1. válaszoló ment a zöld pacsi:D

De egyébként viccet félretéve rengeteg ismerősöm van aki tapasztalt hasonló jelenségeket, én hál' istennek még nem de nem is nagyon szeretnék mert parázok az ilyen dolgoktol még sötétben is félek:D

2013. dec. 20. 12:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert vagytok ilyenek....Azert felteteleztem h masik dimenziobol jott, mert a szellemeket nem lehet latni!! Nem vagyok egyaltalan bolond, baratnom anyukaja mondta, hogy lehet nyilik a 3. szemem es azert latom a masik dimenziot...Es kerlek szepen zsuzsi muszaj bemennem arra a helyre, mert az a SULIOLTOZO es minden nap van tesink!!
2013. dec. 23. 11:54
 13/15 anonim válasza:

Na nemár 3-madik szem?:DDD

Üzenem a barátnőd anyukájának hogy kevesebb baromságot olvasson.Ha ez valóban megtörtént és amennyiben nem csak te észlelted a jelenséget közösen szóljatok a tanárnak és ők majd tesznek ellene valamit.

2013. dec. 23. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a megtestesült gonosz!

-Ferike-

2013. dec. 23. 18:21
 15/15 Beer.Luck válasza:
Esetleg derítsd ki, h nem e halt meg ott vki. Meglehet, h egy lélek, aki leragadt és nem találja a fényt. De ha találkoznál vele legözelebb, küldj felé szeretetett és kérd meg, h menjen el. (:
2014. jan. 8. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!