Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Még hogy nem létezik mágia és...

Még hogy nem létezik mágia és okkultizmus? Pár éve elhunyt rabbi nyíltan elismerte?

Figyelt kérdés

Mi sem bizonyítja jobban, hogy izraelben betiltották választások alatt az amulettekkel való hatás gyakorlást... a népen.

[link]

külföldi média is foglalkozott ezzel a témával, vagy aki héberül tud, olvasgathat israeli oldalakon a rabbiról.

2013. nov. 27. 09:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ezt is nevezhetnénk egyfajta bizonyítéknak, de csak közvetve.

én inkább a rabbira szerettem volna figyelmet ráirányítani, aki nyíltan használta a kabbala gyakorlati módszerét, ami ősi zsidó mágia.

ezt több helyen el is ismerte, ezért írtam, aki tud héberül, v angolul, kiguglizhatja magának ha érdekli.

2013. nov. 28. 08:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Mostmár akkor biztos, hogy létezik. Meg is térítettél (bár nem tudom mire) így már nem kerülök pokolra
2013. nov. 28. 15:37
 13/16 harmassag válasza:
tok jo, hogy vegul is ezoteriaval, magiaval foglalkozik ez a szekcio es mindenki aki nem ert hozza reagal. aki meg ert hozza vagy kussol vagy kodositve tulmisztifikalja nehogy ertheto legyen, a tobbseg pedig emiatt eltrollkodja.
2013. dec. 10. 23:48
 14/16 A kérdező kommentje:
ezek létező dolgok, bár nem sok ember használja, főleg nem tudatosan...
2013. dec. 11. 08:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Van rá olyan bizonyítékod, ami bárkit képes meggyőzni az igazadról?
2013. dec. 15. 23:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Az okkultizmus nem valami amit be kell bizonyítani... Ha értenél hozzá te hallgatnál róla a legjobban.
2013. dec. 21. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!