Még hogy nem létezik mágia és okkultizmus? Pár éve elhunyt rabbi nyíltan elismerte?
Figyelt kérdés
Mi sem bizonyítja jobban, hogy izraelben betiltották választások alatt az amulettekkel való hatás gyakorlást... a népen.
külföldi média is foglalkozott ezzel a témával, vagy aki héberül tud, olvasgathat israeli oldalakon a rabbiról.
2013. nov. 27. 09:57
11/16 A kérdező kommentje:
ezt is nevezhetnénk egyfajta bizonyítéknak, de csak közvetve.
én inkább a rabbira szerettem volna figyelmet ráirányítani, aki nyíltan használta a kabbala gyakorlati módszerét, ami ősi zsidó mágia.
ezt több helyen el is ismerte, ezért írtam, aki tud héberül, v angolul, kiguglizhatja magának ha érdekli.
2013. nov. 28. 08:36
12/16 anonim válasza:
Mostmár akkor biztos, hogy létezik. Meg is térítettél (bár nem tudom mire) így már nem kerülök pokolra
13/16 harmassag válasza:
tok jo, hogy vegul is ezoteriaval, magiaval foglalkozik ez a szekcio es mindenki aki nem ert hozza reagal. aki meg ert hozza vagy kussol vagy kodositve tulmisztifikalja nehogy ertheto legyen, a tobbseg pedig emiatt eltrollkodja.
14/16 A kérdező kommentje:
ezek létező dolgok, bár nem sok ember használja, főleg nem tudatosan...
2013. dec. 11. 08:52
15/16 anonim válasza:
Van rá olyan bizonyítékod, ami bárkit képes meggyőzni az igazadról?
16/16 anonim válasza:
Az okkultizmus nem valami amit be kell bizonyítani... Ha értenél hozzá te hallgatnál róla a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!