Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak elégedetlen Sátánisták?

Vannak elégedetlen Sátánisták?

Figyelt kérdés

Üdv ! Előszőr is ne harizz, hogy megkérdem ezt,de kérlek szánj a kérdésre pár percet, megéri ! :)

Marketing ismereteket tanulok OKJ-n és a gyakorlati alkalmazás feladatom az, hogy gyűjtsek infókat erről ilyen anoním oldalkon. A lényeg az, hogy a Sátánisták a lelkük, identitásuk egy részét adják el Sátánnak, aki ezért a pokolba taszítja őket életük után, de addig szolgál titeket és lesi minden kívánságotok, mert cserébe boldoggá és sikeressé kell tennie titeket.

A kérdésem az lenne, hogy vannak-e itt ilyenek, akik kiábrándúltak ebből a szolgáltatásból, mert anyagilag vagy más életminőséget befolyásoló tényezőként nem érte meg ez a kétoldalú szerződés. Pl még mindíg albérletben gubbasztasz anyukád mellett, továbbra is demo lemezeket gyártasz hanglemez szerződés nélkül vagy a kiszemelted már ugyan nem jár azzal akivel régen, de utánad sem ácsingózik. Vagy esetleg csak meguntad mások elátkozását. Az érdekel, hogy amennyiben magadra ismertél mesélnél-e erről az üres, semmitmondó érzésől. Nem bántad-e meg anno hogy a sátán utjára léptél?

Bocs a néhol nyers fogalmazásért, de a tisztánérthetőségre és az egyszerűségre koncentráltam. Nem akartam megbántani senkit sem, ne sértődjetek meg. Végülis mi marketingesek is valahol eladjuk lelkünket a sátánnak, nemigaz !? :) Hasonlítunk, csak mi egzakt számokban mérjük a sikerességünket.

2013. nov. 13. 12:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ha úgy vesszük ebben semmi rossz sincs mint azt hiszik a sátánistákról mármint az ateista LaV féle.

Végülis nincs semmi köze az ördögökhöz meg ilyenek ha jól értelmeztem.

2013. nov. 16. 19:04
 22/28 anonim ***** válasza:
Engem tulajdonképpen a varázslás érdekel az okkultizmus.Vagy ahhoz képesség kell nem mindenki tud varázsolni?
2013. nov. 16. 19:06
 23/28 anonim ***** válasza:

"Engem tulajdonképpen a varázslás érdekel az okkultizmus.Vagy ahhoz képesség kell nem mindenki tud varázsolni?"

Nem! Elég hozzá a meditáció. Nekem még csak a reinkarnációs hipnózis sikerült, meg a harmadik szemes dolog (van egy kis szúrt seb a homlokom közepén a meditációtól, bár még használni nem tudom), bár az a spirtiuális sátánista meditáció volt.

[link]

[link]

A kundalini jóga is sokat segíthet!

2013. nov. 16. 19:14
 24/28 anonim ***** válasza:

Ne már anyám jógázik és mantrákat is szoktak kántálni a végén még ő is sátánista lesz vagy mi?

Milyen seb van a homlokodon?Az jelképes a harmadik szem felnyitása a tudás megszerzése.Ahhoz nem kell sebet ejteni a fejen..

2013. nov. 16. 20:25
 25/28 anonim ***** válasza:
Amúgy köszi, elolvasom aztán írok véleményt.
2013. nov. 16. 20:30
 26/28 anonim ***** válasza:

24# Célirányosan kell csinálni a meditálsát és a jógát.

Ténylegesen van egy kis tűszúrásnyi seb a homlokom közepén. Azt hinné az ember, hogy csak egy pólus, de nem az!!! Rohadtul fájt is a fejem amikor megjelent és, mintha homlokon b*sztak volna egy kővel, meg egy kis szúrást is éreztem közben! :D

Van rá őersze tudományos magyarázat... de szerintem már az is jó formán súrolja a paranormálist (ellentmond a Termodinamika I főtételének, szerintem...)

[link]

2013. nov. 16. 21:28
 27/28 anonim ***** válasza:
*őersze=persze
2013. nov. 16. 21:29
 28/28 anonim ***** válasza:
hahaha ._. ezt rohadt vicces volt...tudatlanok lvl
2013. dec. 1. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!