Mit jelent a 21. A világ tarot kártya?
Figyelt kérdés
Most húztam a párkapcsolatomra, és elvileg ez egy pozitív kártya. De nagyon úgy tűnik, hogy szakítunk a párommal.2013. nov. 10. 17:44
1/2 Amarillya válasza:
A Világ lap azt jelenti, minden pozitív irányban halad az életedben, minden rendben van.
Lehet, hogy ez most nem így tűnik, ha úgy néz ki a helyzet, hogy szakítotok... de vedd figyelembe azt a tényt, hogy ahhoz, hogy minden rendben legyen az életedben, lehet, hogy el kell engedned a jelenlegi párodat, hogy jobbat kaphass.
Ez így szörnyen hangzik, de ha nem vagytok meg jól, annak oka van. Engedd el! Szerintem kezdjetek azzal, hogy közös megegyezéssel szüneteljetek kicsit, így megint szingli leszel, és járj nyitott lélekkel, mert sosem lehet tudni, nem-e életed párja jön Veled szembe az utcán... :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :) Mostmár értem!
2013. nov. 10. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!