Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » El lehet érni valamilyen...

El lehet érni valamilyen mágikus módszerrel, hogy több legyen a fizetésem, ha igen, mivel?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet a főnökömet "szuggerálni" hogy magától értetődőnek érezze, hogy több pénzt fog adni? Nem vagyok lány, szóval a csábításos dolgokkal hagyjatok! Normális válaszokat!

2013. nov. 4. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kérdező azt kérdezte, hogyan érhetne el nagyobb fizetést, nem cinikus és felvágós, nesze semmi, fogd meg jól válaszokat várt szerintem. Én is felvághatnék, hogy már sikerült elérnem magyarban 1m nettót, úgyhogy nem irigységből írom ezt:

Nem vitatkozni akarok, de nem túl életszerű, ha valaki otthagyja a 650k nettós magyar állását. Nettóban ez már igencsak jó, még németben sem keresnek ennyit általában a kivándorlók, ha átszámoljuk. Ha van is ilyen, az nagyon ritka eset. Aki ilyesmi körülmények között is elmegy Magyarországról, az bizonyára dupla, vagy tripla ennyit megkap külföldön szintén nettóban. De lássuk be, a kérdezőnek nem hinném, hogy lenne ilyen esélye, mert ez az eset elenyészően ritka. Szóval ne tömjük szerintem a fejét ilyesmivel.

Ezoterikus marhaságokkal sem kellene tömni a fejét, mert képletesen szólva majd jól leül és vár a sült galambra, hogyaszongya majd bevonzza. Tennie kell. Eddig voltak jó, használható gyakorlatias tanácsok is, meg kell őket fogadni. Azt is, hogy képezze tovább magát. De az is lehet, hogy több diplomás, csak olyan szakmában, ami nem annyira keresett, ismerek ilyeneket. Ha elkezd egy főiskolát, vagy egyetemet, akkor azt évekbe telik elvégezni, utána ismét több év, amíg gyakorlatot szerez, mert mindenhová ezt kérik. Neki meg most kell a fizetésemelés, nem 7 év múlva. Igazam van kérdez? (igen) Pont.

2013. nov. 6. 16:50
 12/14 A kérdező kommentje:

11-esnek:

Igazad van! Továbbtanulni nem áll szándékomban. Szórólapozással foglalkozom egyébként.

2013. nov. 6. 16:58
 13/14 anonim válasza:
probaljal meg jobban es tobbet rinyalni
2013. nov. 6. 22:42
 14/14 anonim válasza:

Véleményem szerint nem felvágás ha valaki felé olyan utat - tanulás - mutatsz, amely továbbviszi az életét. Esetleg rávilágítasz, hogy tanulással többre megy, mint ezzel a mágia baromsággal. Mivel nem ismerem, és nem is fogom, gondoltam ha látja hogy tanulással fel lehet kelni a padlóról és el lehet érni olyan fizetést ami odahaza is álom vagy cél lehet, akkor megéri küzdeni.

Amúgy nem keresek háromszor annyit mint odahaza, mégis megérte eljönni az egész családnak, mert az élet nem a pénzcsinálásból áll. Az életminőség messze fontosabb, mint az életszínvonal. Az, hogy az emberek kedvesek, figyelmesek egymással, nem esnek egymás torkának állandóan, többet ér, mint hogy az árak fele akkorák mint a mostaniak, vagy hogy mindenki magyarul beszél, vagy hogy minden elromlik az országban.

Ha fellengzősnek érezte valaki, akkor elnézést kérek, nem az volt a célom.

2013. nov. 7. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!