Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Olyan szerelmi varázslatot...

Olyan szerelmi varázslatot tudtok mondani ami működik? Nem konkrét személyt szeretnék, hanem csak szerelmet találni.

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 11:47
1 2
 11/15 -Napfény- válasza:

Hűű Veronika, te aztán tudsz valamit :D Fogadjunk ismered az agykontrollt, a Titkot és hasonló dolgokat..

amúgy az igaz, hogy van vonzás törvénye, de mi történik akkor, ha az ember nem is tudja igazán mit akar, nagyon fiatal, és egyszer csak megpillantja nagy szerelmét egyik este egy kocsmában..

a válaszod vége szerintem már egy kicsit túl misztikus, ez kb olyan mint a feng shui, a szobádban a szerelem szarokba szerelemmel kapcsolatos dolgokat raksz ki..

de amúgy érdekelne hogy működik e, szóval kedves kérdező ha ezt végigcsináltad és működött, írd meg, akkor kipróbálom! :D

2013. nov. 7. 17:59
 12/15 -Napfény- válasza:
(bocsi elírtam..szerelem sarok amúgy) vagy pl ha pénz kell a házhoz, pénzzel kapcsolatos dolgokat kell kirakni. nem tudom mennyire működne..
2013. nov. 7. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
abrakadabra, bukjál fasszra.
2013. nov. 10. 13:20
 14/15 tunderoza válasza:

Ne akarj szerelmes lenni!Ez a legpocsekabb erzes a vilagon!

Szornyu szenvedes var arra akit eler.Inkabb kerj meg valakit hogy hogy verjen meg-az nem faj igy...

2013. dec. 12. 12:52
 15/15 De La Cruse ***** válasza:
Ne akarj ilyen eszközökkel élni.
2017. okt. 15. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!