Salamon kulcsáról tudnátok valami információt mondani?
Démonmágia!
egyike a legsötétebb mágiáknak ettől talán még egy rosszabb van a nekromantika.(halottidéző mágia) ha nem tanulsz teológiát v vallástörténetet akkor inkább hagyjuk e témát.
Amit te kérdezel az csak egy része valaminek.
idézéshez használják, hívő és talán elengedő pecsétek vannak benne.De gondolván arra h lehet rossz kezekbe kerül kihagytak belőle pár dolgot.
Ha ebben a témában képben akarsz lenni akkor olvasnod kell nem is keveset.Sok könyv van a témában, mélyülj el benne de szerintem amit ezek a könyvek mutatni fognak el fog rémíteni.
Ez nem harmóniát hoz az életbe hanem diszharmóniát,
ált vmi megszerzésére használják, pénz, dícsőség, állás világi befolyás, meg is kapod....de a többit rád bízom h mi van utána.
Én ezt találtam róla:
"Salamon Kis Kulcsainak keletkezési ideje ismeretlen. A legrégibb fennmaradt példánya a XVII. századból való. A mesés történet szerint Salamon király démonainak megidézéséhez ad segítséget, felsorakoztatva a 72 démont, azok mágikus pecsétjét, és magának a démonnak a megjelenését is. Salamon király amikor megöregedett a démonokat belekényszerítette egy rézhordóba, amelyet egy tó fenekére süllyesztett. Ezt a hordót megtalálták a babilóniak és azt kinyitva szabadon engedték a démonokat, akik szétszéledtek a világban. Azóta lehet őket előhívni a könyvben leírt mágikus rítusok és evokációk segítségével."
3. válaszoló!
azért nem a gyakorin kellene kutakodni.
Az amit kérdeztek elég komoly vallástörténeti és teológiai hatással bír.
komoly mű, az lehet h itt kitárgyalták, de h felfogták e mi van benne kötve hiszem.Onnan tudom h teológiát és vallástörténetet tanultam...
Középkori zsidó mágia.
Nincs túl sok értelme.
Cthulhu csápjára mondom, a Mérhetetlen Vének ovjanak attól, hogy a kulcs segítségével megprobald megidezni Shub-Niggurath-ot.
ia ia Shub-Niggurath
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!