Twillight kérdése:
A hét világnak őrének mi a neve?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 20:57
1/10 anonim válasza:
Azt hiszem Saddam Hüssein, de nem biztos.
3/10 anonim válasza:
Orbán Viktor - az adóőr
Gyurcsány Ferenc - az igazság őre
Hitler - a gázkamra őre
SS - a zsidók őre
stb.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
#5: Nem félek. Nem izgatok tömegeket. Ha jól tudom viccelni még magyar honlapokon is lehet.
7/10 anonim válasza:
Aztán még ott van Béla őrangyal, a Gyakori felhasználóinak őre is.
9/10 anonim válasza:
Ez hogy jött ide? a 3-as tök normálisakat írt. Mondjuk én azt írtam volna hogy a gázkamra atyja
10/10 Farkas András D. válasza:
Melyik hét világ te együgyü, a hét mocsok misztikus szám, és a világ kifejezés elég tág, szóval mi a francot akarsz tudni, dimenziók, világok, valóságok, vagy meditáció, vagy lelki fejlődés, ezzel mocsok sokat mondtál, ülj be pár nyelvtan órára, majd fizikára, majd egy kis filozófiára, és talán eljutsz addig, amíg egy plankton. Szóval próbáld meg rendesen feltenni a kérdést, bár már most is elég nagy hülyeség, de ha rendesen megfogalmazod könnyebb belekötni. De azért ha találkozol óriásokkal vagy elrepülsz csodaországba, azért szólj, nagy eséllyel középföldén találsz meg, szállj fel a mordor expresszre és menj két megállót, csak le ne szállj az erősen pigmentált egyének földjén, mert volt fím, nincs fím, orbán legyen veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!