Valóban működik az ha konkrét személyt akarok bevonzani?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 13:52
11/19 anonim válasza:
Figyelj, embereket ,,bevonzani" csak a belsőddel tudsz, ha vele vagy legyél önmagad, senki kedvéért nem kell megjátszani magadat, ha nem felel meg az igazi éned akkor nem érdemli meg a társaságodat, később rájön
12/19 anonim válasza:
Nézd meg ezt a videót. Tanulhatsz belőle a bevonzásról. http://www.youtube.com/watch?v=i0dSqklZA8U
13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. okt. 27. 15:18
14/19 anonim válasza:
Nagyon is lehetséges konkrét személyt bevonzani, de szerintem alaposan gondold át a dolgot minden esetben. Meg sose feledd, hogy létezik a szabad akarat is. Ennek ellenére maximálisan lehetséges. Tud egyébként úgy is működni, hogy nem egy már számodra ismert konkrétat, hanem egy elképzeltet vonzol be... pl meghatározott tulajdonságokkal rendelkezőt :D
Kit szeretnél bevonzani?
15/19 anonim válasza:
Nekem sikerült, és tök jó :PP pont olyan, amilyennek elképzeltem. Aztán most lehet elsodródik, mindegy, ez már más kérdés, meg lehet valósítani :)Folyton vele volt tele a fejem, aztán bumm. Épp mikor kezdtem picit keveset agyalni a lefestett alakról, megláttam :)
16/19 anonim válasza:
Jaj, valami olyat is hallottam, hogy aki le tud mondani az adott dologról, az azt az adott dolgot megkaphatja. Nem tudok akkor már mi az igazság, mert a bevonzás meg olyan, hogy őszintén kell hinni benne, hogy megszerezhetjük; na szóval nemtom, hogy melyik az igaz; mert mind a kettőt ua személy mondtaXDDD Vmelyik előző válaszoló is én vagyok, asszem a 2.:D:D:D
17/19 anonim válasza:
*yepp,a 2. vagyok még az előzőn kívül:):)
18/19 anonim válasza:
Nem lemondani kell róla, hanem elengedni :D Engedni neki, hogy szabadon jöjjön az életünkbe, éreztetni vele, hogy érdemes jönni :D Ez persze csak elsőre tűnik ilyen egyszerűnek, mert mikor nagyon akarunk valakit/valamit, akkor nehéz elengedni :D
19/19 anonim válasza:
Ki az a konkrét személy, akit be akarsz vonzani?
Szerintem jobban jársz, ha inkább te magad mész oda hozzá, veszed fel fele a kapcsolatot és beszélgetsz el vele. Gyorsabb is, biztosabb is, és ami a legfőbb: gyorsabban kiderül, hogy egyáltalán szükséged van-e arra az illetőre, vagy sem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!