Hogyan használjam a vonzás törvényét, ha egy új házat akarok"bevonzani"? Kíméljenek, akik nem hisznek benne!
Csak azt fogod bevonzani, amire valóban szükséged van.
Én pl. hiába kérném a lottóötöst az univerzumtól, mivel nem arra van szükségem, hogy az ölembe hulljon rengeteg pénz, hanem, hogy dolgozzak meg érte.
Megpróbálhatod, hogy úgy teszel, érzel, mintha már meglenne.
De, ha nincs benne a "sorsodban" nem fog sikerülni.
NAmost ha jól értem, akkor ez itten a TUDOMÁNY rovat. A tudományban nincs olyan, hogy hiszek benne vagy nem. Ha egy törvényről bizonyítva van, akkor van, ha nincs, akkor nincs. A törvényeket nem nagyon lehet használni, maximum egy egyenlet felírásakor.
A vonzás törvénye alatt nyilván a gravitációt érted (mert ha nem, akkor azt nyilván nem a TUDOMÁNY rovatba írtad volna). Én hiszem, hogy a gravitáció létezik, elég jól be van bizonyítva. Ennek értelmében minden ház (akár új, akár régi) fejt ki rád gravitációs vonzást.
Ha nem erre voltál kíváncsi, akkor tedd át a kérdésedet egy másik rovatba.
" ... Ha egy törvényről bizonyítva van, akkor van, ha nincs, akkor nincs ... "
Ez egy kicsit sarkos fogalmazás, ha már a tudománynál tartunk. Én azt mondanám, hogy ha nincs valami bizonyítva, akkor annak megléte még lehet valószínű. Nem feltétlenül "nincs" ...
De a kérdés igencsak érdekes :D Fejtsd ki kérlek kedves kérdező, hogy is akarsz egy házat "bevonzani" ?
maci
"Ez egy kicsit sarkos fogalmazás, ha már a tudománynál tartunk. Én azt mondanám, hogy ha nincs valami bizonyítva, akkor annak megléte még lehet valószínű."
Igazad van, próbáltam óvodás szintre sarkítani a dolgot, de tisztában vagyok vele. Mindenesetre jó, hogy elmondtad, de ez már általános iskolai szint, úgyhogy nem biztos, hogy mindenkihez eltalál. :)
Igazad van! így talán megérti a kérdező is ... bár ebben sem vagyok biztos :D
maci
Én sikeresen alkalmaztam már a vonzás törvényét több életterületen is. Most éppen 20 millió Ft bevonzásán dolgozom, és tudom, hogy sikerülni fog.
Kedves Kérdező!
Csak a végeredményt lásd Magad előtt!!! Sikerülni fog!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!