Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki kifejtené ezt nekem?

Frigg kérdése:

Valaki kifejtené ezt nekem?

Figyelt kérdés

Kedves mindenki! Egyaránt szól a kérdésem azokhoz, akiket foglalkoztat a mágia, és azokhoz is, akik szkeptikusok.

Adott ez a témakör, mint oly sok más itt gyakorin, nem véletlenül.

Valaki magyarázza meg nekem, hogy mi értelme van az oda nem illő, felesleges, olykor bunkó és sértő válaszoknak? Természetesen mindenkinek lehet véleménye, nem kell mindenben egyet érteni. De csak azért, hogy beszóljunk, vagy hülyeségeket írjunk azoknak, akik valamire választ várnak..mi a jó ebben? Valamint kulturáltan is ki lehet fejteni minden gondolatot.

Engem ez zavar nagyon, gondolom nem vagyok vele egyedül.

Vegyük például a Wicca-t. Most olvasgattam pár kérdést, és néhány válaszadó olyan bődületes baromságokat írt, hogy égnek állt a hajam tőle.

Én is tiszteletben tartom más hitét, érdeklődési körét, nem tukmálok senkire semmit, szerintem ez fordítva is elvárható lenne.

2013. okt. 25. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert az ezotéria rovat a trollok búvóheje.
2013. okt. 25. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a témakörök mindig is nagy ellentétet váltottak ki az emberek között, szerintem ez (sajnos) nem is fog változni. Régen, amikor nem volt már más esély, mint reménykedni a jobb életben, sokkal több megmagyarázhatatlan dologba hittek. Most, hogy olyan nagyra értékeljük a tudományt, és az ezotéria, vallás ennek kárán a háttérbe szorul, mindenki nagyon okosnak érzi magát. Mindent bizonyítani kell, mert különben nem hajlandóak elhinni, amit mondasz. Mindaddig, amíg a saját bőrükön nem tapasztalnak meg valami furcsát. :)
2013. okt. 25. 18:16
 3/3 Farkas András D. ***** válasza:
57%
Még hogy a trollok búvóhelye, te kis buta, az mordor, na nem baj. Azért van ez, mert vannak akik a földet nézik és mondják itt állok, ez van, vannak aki az eget és azt mondják, lehet, mint a hinni és tudni közti különbség, senki sem hisz a másiknak magyarázat nélkül, és ezt gyakran frappáns beszólások útján hozzák tudtodra, mint jómagam. De azért van remény, de nem sok, értelmes válaszra értelmes választ kapsz, de a hülyeségeknél ne legyenek elvárásaid. :)
2013. okt. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!