Hol ismerkedhetek boszorkányokkal?
Kérdező: nekem írhatsz nyugodtan, ha gondolod :) Sőt, tudnék egy oldalt is ajánlani (wicca). Ugyan nem kifejezetten ismerkedős oldal, de hasznos lehet. :)
Ui: újra és újra megdöbbenek, mennyi a bunkó suttyó ezen az oldalon ^^
23/N
A dél-mexikói esőerdőkben, a Miramar tótól északkeletre kb. 60-70 km-re van egy titkos közösségük, én voltam ott. Véletlenül keveredtem oda, egy expedíció tagjaként jártam arra, tulajdonképpen ők találtak meg engem, és a titkos helyükre vittek.
A spanyolországi boszorkány-üldözések idején vándoroltak ki az őseik, és mára már csak ők az igazi boszorkányok az egész világon, a többieket kiirtotta az inkvizíció annak idején, így máshol nem fogsz igazi boszorkányokkal találkozni.
Jó utazást.
Rendben akkor másként fogalmazok:
Kedves szkeptikusok, megértem miért vagytok ilyen kitartôak a "hitetekben" és ellenzitek, hogy bárkimás mâst gondoljon csodás dolgok létezéséröl. Csak arra kérlek mielött bárki felháborodott üzenetet küldene válaszként gondoljon bele: lehet hogy okkal tettem fel kérdésemet, nem pedig a kedves válaszolók zavarására (hát lássuk be iszonyûan zavaró lehet a kérdésem láthatóságaXD ) másodszor is, tényleg nem gondoltál már bele a mágia, csodák, varázslat létezésében? Tényleg nem gondoltad azt, mekkora csoda, hogy egy apró magból égig érõ tölgy nõ? Milyen varázslat, az egész emberi test a hogy minden apró sejtben még apróbb és apróbb dolgok mozognak ,hogy életben maradjunk? Hogy úgy is tudunk kommunikálni egy általunk szeretett emberrel, hogy a szemébe nézünk, nem mondunk semmit mégis ért mindent? A tenger az esõerdõ, a hegyek élõvilága önmagában nem varázslat? A mágia/boszorkányság ugyanez, csak kevésbé ismert, ez teszi "nem létezõvé". Nem az olyan mágiáról beszélek ami egyes filmekben van. Aki pedig ilyenbe nem gondolt bele soha, nem hitt egy percre sem semmi ilyenben, annak nagyon szomorú, üres élete lehet, sajnálom és megértem hogy láthatlan, ismeretlen embereken tölti ki a dühét. Szóval kérem csak az ilyenek irogassanak nekem ilyen üzeneteket :D és továbbra is várom a vidám hívõk válaszait, szép napot :) UI: aki sérteget békává varázsolom ;) XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!