Fogy ismerkedhetek meg egy fejes pasival?
Figyelt kérdés
Már 1 éve nem volt fium és szeretnék komoly kapcsolatot.Hogy ismerhetnék meg egy viszonylag normális fiut?2013. okt. 13. 16:51
1/11 A kérdező kommentje:
*hogy
2013. okt. 13. 16:52
5/11 anonim válasza:
a h és az f betű elég messze vannak egymástól
6/11 anonim válasza:
Nekem van fejem, de nem ismerkedek, bocsi. :S Viszont biztos vagyok abban, hogy itt sok másik boldog fejtulajdonossal találkozhatsz még.
7/11 anonim válasza:
Talán fa megemlnég a fájas valagad és kífúznád a helyed a seggedből.
8/11 anonim válasza:
Beszélsz velük.Máshogy nem igazán fog menni.
9/11 anonim válasza:
Az f betűt is nehezen értem, mert nem a h szomszédja, de hogy akarsz heLYes pasit, ha még írni sem tudsz?
10/11 anonim válasza:
Hogy ismerkedhetek meg egy helyes pasival?
Már 1 éve nem volt fiúm és szeretnék komoly kapcsolatot. Hogyan ismerhetnék meg egy viszonylag normális fiút?* Helyesen a kérdésed.
Először én azt tanácsolom, hogy tedd rendbe magad! Nagyon csapongó vagy, ez látszik az írásmódodból. Ez arra int, hogy semmiképp ne beszélgess a kiszemelt sráccal facebook chaten vagy e-mailben! Próbálkozz személyes ismerkedéssel, baráti társaságon keresztül, nyilvános helyek közül inkább a csendes, nyugodt helyeket ajánlom. Semmiképp sem a zajos discokat. Komoly szándékú fiút nehéz találni, sajnos. De sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!