11/14 A kérdező kommentje:
ez engem is érdekelne és azért kérdezek hülyeségeket mert megtehetem és az internet biztositja nekem ezt
2013. okt. 12. 17:01
12/14 anonim válasza:
Én azért hiszek a lélekben, mert szerintem ettől lesz minden ember teljesen más, mint a többi. Ráadásul sok érzést - mint például a szerelem, fájdalom, boldogság, aggódás - a lelkemben érzem. Nekem ennél több bizonyítékra nincs szükségem. Ja, és azt sem hiszem el, hogy azok a szeretteim, akik ma már sajnos nincsenek köztünk csak úgy eltűntek a nagy semmibe...
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a remekül megfogalmazott válaszodat:)
2013. okt. 13. 07:31
14/14 anonim válasza:
Én keresztény vagyok és hiszek benne, méghozzá azért, mert van és kész. Nem lehet ezt rendesen megfogalmazni. Amikor valaki meghal akkor nem a lábunk vagy hasunk fáj, hanem a lelkünk. Erre nincs méreg /sokak által úgy nevezett: gyógyszer/ vagy nem lehet gyógynövényekkel csillapítani a fájdalmat. Az érzelmek, ezen belül például a bűntudat, vagy a szeretet is a lélekből származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!