Hogy csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Eszméletlen dolgot tudok csináni. Tegnap este ültem a szobában és TV-tem. Egyszer csak éhes lettem és kimentem a konyhába gondoltam csinálok egy jó kis csirkemellfilés szendvicset. oda is áltam, megfogtam a kenőkést, hogy vajat tegyek a kenyérre, és abban pillanatban.. - Ilyen még soha nem fordult velem elő, majdnem sokkot is kaptam, minden porcikám beleremegett a történt eseménybe.- szóval megfogom a kést, és megkentem a kenyeret! Vajon hogy csináltam?2013. okt. 6. 00:41
11/13 anonim válasza:
Szoval Te etted meg az osszes csirkemellfilet?
12/13 A kérdező kommentje:
igen :) remélem nem baj :)
2013. nov. 3. 18:46
13/13 anonim válasza:
Hat az a baj , hogy baj! :D ezrt en csak vajas kenyeret tudtam enni csirkemellfile nelkul, en meg ettol kaptam majdnem sokkot! :D tudod, en ultem a masik szobaba es gepeztem mire ehes lettem, hat kimegyek a konyhaba . Ahogy csurgo nyalal kinyitom a hutot hat majdnem a szivinfaryus jott ram. Valaki megette az osszes csirkemellfilet.. hat ezt hogy tehetted?? :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!