Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Dynamo varázslatai valósak?

Dynamo varázslatai valósak?

Figyelt kérdés
Ez az egész olyan hihetetlen számomra, de eszembe se jutott eddig, hogy ez esetleg szemfényvesztés lenne!

2013. okt. 5. 18:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
"győzz meg, mutass 1 képet/iratot amiről teljesen megtudsz győzni hogy az ott 1 lélek" tudod hogy ez lehetetlen mivel már mondtam hogy nem látható , és egyből azt is bolond írta persze egyértelmű de hát majd meglátod a halálod pillanatába, és mindenki abba hisz amibe akar ha te a tudományba akkor abba de hidd el hogy téved az is sok mindenben én nem vagyok megszállott szeretem az okkultizmust és hiszek is egy két dologban ez az én álláspontom , mint mondtam én nem akarlak se kihasználni se semmi csak ennyi a véleményem és hidd el hogy ez létezik, és egyszer majd ezt is kijavítja a tudomány ;)
2013. okt. 7. 20:01
 32/37 anonim ***** válasza:
Majd meglátjuk kinek lett igaza,kár hogy nem tudunk utána már beszélgetni.Persze ha neked lesz igazad,nyugodtan keress meg a mennyországban,s elnézést kérek :D
2013. okt. 7. 20:05
 33/37 anonim ***** válasza:
Persze abban remélem igazat adsz nekem hogy dynamo nem varázsló,hanem egy sima bűvész. :)
2013. okt. 7. 20:06
 34/37 anonim ***** válasza:
Ja igen dynamo sztem se varázsló csak jó bűvész a varázslás teljesen mást jelent de ebbe nem megyek bele. Am majd kit kell keresnem xDD ;)
2013. okt. 7. 20:21
 35/37 A kérdező kommentje:

Még egy szót a lélekről!

Nekem általánosban sokat tudó, művelt tanáraim voltak és volt, hogy esetleg az adott óra anyagától eltérve bölcselkedtek.. Biológia órán a tanár úr sokat beszélt a lélek létezéséről (természetesen hitt benne) és én is úgy gondolom, hogy létezik. Először is leírom, hogy ő miket mondott, aztán a saját véleményem.

Tehát, hogy a 'régiek' is kíváncsi voltak erre a lélek dologra, hogy vajon mi lehet ez! És természetesen kísérletezgettek is, mikor egy ember a halálán volt.. Még hozzá úgy, hogy megmérték a súlyát. Ráfektették a mérlegre és mikor az utolsó élet is kiszállt belőle könnyebb lett! Ezt azzal magyarázták, hogy lám, a lélek repült fel belőle. Ha ezt az elméletet nézzük, egy létező, kézzelfogható dologról beszélünk.

Én meg az érzésekre (szomorúság, öröm, lelki(!)furdalás...) gondolok ezzel kapcsolatban. Tehát, hogy honnan jönnek, ha nem a lelkünkből? Miért vannak, hogyan érezzük őket? Valaminek kell ott lennie.. :)

2013. okt. 7. 21:38
 36/37 anonim ***** válasza:

Az az utolsó szusz :) levegő, ami benned volt.

Az agy küld/fogad jeleket, s generál. Ezek az érzelmek. Ovis megfogalmazásban.

Ha nincs agyad, nem létezel/érzel hiába van az a titokzatos "lélek" benned.

2013. okt. 7. 21:47
 37/37 anonim ***** válasza:
Megszállott xDD
2013. okt. 8. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!