Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit lehet tenni olyan cigány...

Mit lehet tenni olyan cigány átok ellen amit azért raktam rám, hogy ne legyen párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy elátkozott az anyja ? Mert a csaj bekamuzta ? Egy bölcs spirituális sátánista boszorkány nem átkozódik el mindenkit csak úgy. Komoly okkel ahhoz, különbe sátán elvenné a spirtuális képességit nekije.

Vagy odament az asszony es a házad előtt átkozott el?

2013. szept. 30. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, az átkok akkor fognak, ha hiszel benne, vagyis, ha elhiszed az átkozónak (vagy ennek a csajnak), hogy tényleg megátkoztak. Ez valójában max. a tudatalattid műve, amiben fészket vert a "meg vagyok átkozva" érzés, és gyakorlatilag totál kihat a cselekedeteidre is a dolog. :)
2013. okt. 1. 01:37
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Nyugi, a cigány átok nem személyekre hat, csak országokra.
2013. okt. 1. 10:39
 14/15 Endr 72 ***** válasza:
100%
Meg kell dugni a nagymamát..Ha jól csinálod,akkor még a lottón is nyerni fogsz szerintem.
2013. okt. 1. 13:26
 15/15 anonim válasza:
100%

Én mondom neked, átkozz vissza. De mint nagy spirituális guru, adok neked 3 tanácsot.

1. Egy jó magyar átok, nekem bevált: 'Barna csoki' a vénasszony ajtaja elé.

2. Ha az sem működik, akkor törj tojást a fején, de ezt már mondta valaki.

3. Szúrj karót a szívébe, de előtte jól dobáld meg foghagymával.

2013. okt. 4. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!