Mit lehet tenni olyan cigány átok ellen amit azért raktam rám, hogy ne legyen párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 10:29
1/15 anonim válasza:
Nekem is ez volt a bajom. Azt kell tenni, hogy megkeresed a cigány vudut, aki rádtette az átkot, és egy sima tojást szét kell törni a fején. Ez minden átkot megtör, amit az adott személy rott ki rád.
3/15 anonim válasza:
Azt lehet tenni, hogy keresed a párodat és nem foglalkozól az átokkal. Garantálom sikerrel jársz !.
4/15 anonim válasza:
Semmit. El kell kezdened randizni. Az átkok nem fognak ébredj már fel. Ha szerinted fognak az átkok, akkor keress fel egy cigány átkozódót, és füzes neki azért, hogy átkozzon meg engem, hogy törjön ki a nyakam. Szerintem úgy sem fog semmi sem történni.
5/15 anonim válasza:
Előtte minden rendben volt?
És 1x csak hipp-hopp nem volt párkapcsolat?
7/15 A kérdező kommentje:
Belém volt zugva egy c. csaj és én nem viszonoztam az érzéseit és utánna a nagyanyával aki boszorkány javasasszony meg ilyenek megátkoztatott... Azóta nem alakul semilyen kapcsolat hiába próbálkozok.
2013. szept. 30. 12:22
8/15 anonim válasza:
Miért nem húztad meg legalább egyszer? Akkor lekoptt volna.
9/15 anonim válasza:
Ugyan már! Bedőlsz egy olyan asszonyság átkainak akinek az volt élete legnagyobb cselekedete hogy önállóan el tudott mászni a polgármesteri hivatalig segílyért és vissza?
Csajozz be rendesen!
10/15 anonim válasza:
Az átkok nem fognak. Ha az átkok fognának, én már két méter mélyről szagolnám az ibolyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!