Hol keressek olyan valakit, aki vállalja a tanításomat?
Örülök, hogy kapok normális válaszokat is és vannak hozzám hasonló gondolkodásmódúak is. A korom és lakhelyem kár megkérdőjelezni, nem ezért jöttem ide és a kérdés sem erre irányul. Rengeteg dolgon átmentem már az életemben, úgy hogy nem zakkantam bele. A lexikális tudásom és az inteligenciám igen nagy, viszont gyakorlatban még csak kezdő szinten vagyok. Én vagyok a "bolond a furujával". Ebből vonja le mindenki, milyen boszorkány vagyok...
Nem ismerem a karmám, de az elméleti tudásom megvan a megismerésére és még rengeteg mindenre. Ha mestert nem is találok, szívesen találkoznék személyesen némi netes konzultáció után hozzám hasonlóakkal. Biztosan mindkettőnknek építő jellegű lenne. Privátba kérnék elérhetőséget azoktól, akik komolyan gondolják a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!