Hol keressek olyan valakit, aki vállalja a tanításomat?
Mármint te költözöl, vagy hozzád költözhetnek? :D
Én egy ideje tanítok... Persze tanulok is... :D
En jarom nemcsak az 'erdoket, mezoket', hanem a szantofoldeket, a hatart, a termeszetet, ket labon es ket kereken folvaltva... Mester nekem is jol jonne, de amig ez csak ohaj, sebaj, en is lehetek valakinek a tanitoja, mentora ...
Mit akarsz tudni, melyik temakor vonz a leginkabb, miben igenyelsz segitseget ?
Feketemagiaval nem foglalkozom; termeszetesen.
Eloszor kerdezz, koltozesrol kesobb. Milyen legyen az, akit elfogadnal tanitodnak ? Mit varsz el tole ?
Kicsit bovebben kifejtened, hogyan erted azt a kijelentesed hogy a karma atlepheto az elozo eletek ismereteben ? Ezzel egyet lehet erteni, bizonyos szempontbol nezve igen, de ...
Lenyegeben en is azon igyekszem, hogy ez az eletem legyen az utolso - ezen a Foldon legalabbis; tehat hogy ne karmikus okokbol kelljen ujra ide inkarnalodnom. Es e cel erdekeben hajlando vagyok mindent alarendelni es ugy alaktani az eletem.
Ezoterikus bolcsesseg tanitasaert penzt kerni ? Nem! Csak a hamis, egoista tanitok teszik.
Figyú! Egy igazi mesterhez nem kell költöznöd mert az több száz kilométerről is fel tudja nyomni az energia szintedet.
Konzultációra pedig rendszeresen meg tudod látogatni.
Aki nem tud a saját energiáival meditációban tartani, csak lexikális anyagot tud neked leadni az dilettáns!!!
Soha ne feledd! Az igazi mester nem mondja hanem mutatja!!!
Kerdezo, megkerdojeleznem a hitelessegedet, de nem banto szandekkal.
27/f a boszorkanysag irant erdeklodik;
osszkomfortos hazban lakik, amely az erdoben es hegyekben van ?!
Hat, elegge valoszinutlennek tunik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!