Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol keressek olyan valakit,...

Hol keressek olyan valakit, aki vállalja a tanításomat?

Figyelt kérdés
Szeretnék tanulni a témában, de nem tudom kihez fordulhatnék. Eljutottam már jódarabig egyedül is, de ha lenne mesterem az úgy lenne az igazi. Költözés sem gond. 27/f

2013. szept. 22. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél tanulni? Mennyire haladtál előre?
2013. szept. 22. 18:18
 2/12 anonim ***** válasza:

Mármint te költözöl, vagy hozzád költözhetnek? :D

Én egy ideje tanítok... Persze tanulok is... :D

2013. szept. 22. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:
A legjobb mestered te vagy. Amit önmagadtól derítesz fel, és tapasztalsz meg az lesz számodra a legmeghatározóbb tudás amit majd felhasználhatsz. A mester akkor jelenik meg ha a tanítvány készen áll. Nem kell azt keresni, csak tudd majd észrevenni. Lehet, hogy nem is ebben az életedben leszel rá alkalmas, hogy mestert kapjál, de ha jól tanulsz talán a következőben. Az a lényeg ugyebár, hogy ne a tudást halmozzuk, hanem a tapasztalatokat, mert a túlvilágra az eszünkkel tudott dolgokat nem visszük át, csak a lélek által elért érettséget. Ezért van ugye, hogy nem emlékszünk az előző életünkre csak úgy, de van aki sokkal bölcsebb már kiskorában is, mint mások. Egyébként azt javaslom járd az erdőket, mezőket, hátha belé akadsz egybe, ha meg nem akkor a természet önmaga volt a mestered egy rövid időre. Csak légy mindig éber.
2013. szept. 23. 01:26
 4/12 anonim ***** válasza:

En jarom nemcsak az 'erdoket, mezoket', hanem a szantofoldeket, a hatart, a termeszetet, ket labon es ket kereken folvaltva... Mester nekem is jol jonne, de amig ez csak ohaj, sebaj, en is lehetek valakinek a tanitoja, mentora ...

Mit akarsz tudni, melyik temakor vonz a leginkabb, miben igenyelsz segitseget ?

Feketemagiaval nem foglalkozom; termeszetesen.

Eloszor kerdezz, koltozesrol kesobb. Milyen legyen az, akit elfogadnal tanitodnak ? Mit varsz el tole ?

2013. szept. 23. 01:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Én szívesen tanítanálak! Az első óra 5000Ft, kedvezményes. Viszont az utána következők óránként 50000Ft-ba kerülnek, mert akkor adom át a legtöbb tudást, amit csak a kiválasztott kaphat meg. Kiválasztottnak lenni nem olcsó mulatság.
2013. szept. 23. 05:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Hozzám is lehet költözni. Az erdőben lakom a hegyekben egy összkonfortos házban. A karma átléphető dolog az előző életek ismeretében és nekem már nem kell több élet köszönöm. Ennek tükrében keresek mestert, lehet rossz helyen... :)
2013. szept. 23. 11:34
 7/12 homo ludensz ***** válasza:
A karma átléphető a számodra? No csak. Eljutottál a tökéletesség csúcsára? Kevesen jelenthetik ezt ki magukról.Ha ez így van minek a mester aki feltehetőleg hozzád képest alacsonyabb szinten áll? Nincs szükséged új életre írod. Bizonyára Buddhává lettél 27 éves korodra. Szép teljesítmény,gratulálok.
2013. szept. 23. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Kicsit bovebben kifejtened, hogyan erted azt a kijelentesed hogy a karma atlepheto az elozo eletek ismereteben ? Ezzel egyet lehet erteni, bizonyos szempontbol nezve igen, de ...

Lenyegeben en is azon igyekszem, hogy ez az eletem legyen az utolso - ezen a Foldon legalabbis; tehat hogy ne karmikus okokbol kelljen ujra ide inkarnalodnom. Es e cel erdekeben hajlando vagyok mindent alarendelni es ugy alaktani az eletem.

Ezoterikus bolcsesseg tanitasaert penzt kerni ? Nem! Csak a hamis, egoista tanitok teszik.

2013. szept. 23. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Figyú! Egy igazi mesterhez nem kell költöznöd mert az több száz kilométerről is fel tudja nyomni az energia szintedet.

Konzultációra pedig rendszeresen meg tudod látogatni.

Aki nem tud a saját energiáival meditációban tartani, csak lexikális anyagot tud neked leadni az dilettáns!!!

Soha ne feledd! Az igazi mester nem mondja hanem mutatja!!!

2013. szept. 24. 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Kerdezo, megkerdojeleznem a hitelessegedet, de nem banto szandekkal.

27/f a boszorkanysag irant erdeklodik;

osszkomfortos hazban lakik, amely az erdoben es hegyekben van ?!

Hat, elegge valoszinutlennek tunik ...

2013. szept. 24. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!