Szerelmi kötést szerettem volna csináltatni, erre ezt kaptam. Mi a teendő? Működhet?
A jósnő nem tudott kötést csinálni, mert azt mondta túl bonyolult ez a helyzet, ezért adott nekem pár ilyen fekete tablettát, hogy azokból egyet adjak be a kiszemeltnek, egyet meg saját magamnak és akkor hatni fog pár napon belül és belémszeret.
Nekem kicsit gyanúsak a tabletták, mert olyan nagyok, mintha cukor lenne... leginkább a negrora hasonlít, de nincs rajta semmi írás, bár mintha kaparták volna a szélét, de szerintem ez ilyen eredetileg is.
Szóval szerintetek működhet? Van valakinek tapasztalata ezzel?
Ebbe jól belementél, ablakon kidobott pénz :)
1. Már morálisan is megkérdőjelezhető az a szerelmi kötés. Miért akarod? Mármint miért mágiával? Próbáld meg elérni, hogy TÉGED szeressen, magától, azért, mert szeret, és ne hókuszpókuszálj, mert azzal roppant súlyos gondokat is okozhatsz (pl. ha sikerül, örülj, ha megúszod karmatörés nélkül)
2. Ennyi pénzt kiadni erre ráadásul totál agybaj. Teljesen elment az eszed, ha 13 ezret kiperkáltál négy ismeretlen tabiért. Annyiból vehettél volna új ruhát, elmehettél volna fodrászhoz, esetleg vehettél volna mellé valami szép, de egyszerű ajándékot a kiszemeltnek, vagy meghívhattad volna egy ebédre, ami mellett egy jót beszélgethettek. :P
Utolsó előtti: Szövegértelmezési gondjaid vannak vagy csak nem ismered a Negrot?
Utolsó: Nő vagyok, szóval nem sokat fog hatni.
Szövegértelmezési gondok nem kerülnek pénzbe.
Amit kaptál, az 100%-ban hatástalan a szerelemre, 100%-ban hatásos a csaló pénztárcájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!