Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Őket meg tudnám idézni? (a...

Őket meg tudnám idézni? (a szellemüket)

Figyelt kérdés
Rengeteget olvastam a szellemidézésről, de még gyakorlatban nincs tapasztalatom. Először egy barátnőmnek segítek majd a nagymamáját megidézni, de arra gondoltam történelmi személyeket is idézhetnénk, pl. Napóleon vagy Hitler. persze eszembe sincs pont őket, csak példa volt. Szerintetek tudnék komunikálni hasonlóakkal?

2013. szept. 6. 16:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kudens ha ezt amit leírtál valamiféle Akasha Krónika marhaságból szedted akkor felejtsd is el, mert egy nagy baromság.

A lélek egy energia szálrendszer a testben amíg élő addig rajta születik az érzelmi feszültséggel a gondolat az agy memória és a testet vezérlő központ az idegszálakkal együtt a test-lélek.

A kettő együtt alkotja az ÉN-t. A test-lélek a test halálával kialszik, de a szellemlélek a halál pillanataiban eltávozik a testből, mint egyes létező szellem. Szellemet úgy értsd, hogy lát, hall, gondolkodik.

2013. szept. 23. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:

"Szellemet úgy értsd, hogy lát, hall, gondolkodik."

És teszi ezt mindenféle energiabevitel nélkül, ugye, te istenbarma?

2013. szept. 24. 11:21
 13/15 A kérdező kommentje:
akkor most ki a hülye?
2013. okt. 25. 10:50
 14/15 anonim válasza:
Nekem az a gondom ezekkel a kérdésekkel, hogy mindig az a vége a válaszoknak, hogy az egyik válaszoló hülyének nézi a másikat, és akkor jön a vita és a veszekedés és emiatt félbeszakad az egész. Érdekes téma a szellemvilág.
2013. okt. 26. 18:08
 15/15 homo ludensz ***** válasza:
A szellem és a lélek az két fogalom.Mind kettő harmóniában él a tettel míg a lélek fejlődését szolgálja. Szétválásuk után a test az ami ottmarad és a szellem is a lélek is megy a maga útjára. Az első emberbe mit lehelt a Teremtő Isten ??Lelket a saját isteni lelkének egy darabkáját és nem szellemet.
2013. okt. 26. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!