Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan fejleszthetném a...

Hogyan fejleszthetném a tűzmágia képeségemet?

Figyelt kérdés
Az van hogy már régen felfedeztem hogyha csettintek egyet akkor lángra gyúl valami 5m-es körzetbe.Csak az a probléma hogy nem tudom irányítani.Hogy lehetne hogy irányítsam?El kell mennem egy Rakt'emar vagy Ony'elin mesterhez?
2013. szept. 5. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a College of Winterholdra, van ott egy khaijit, az ad majd neked néhány tekercset, amivel le kell menned a pincébe, de vigyázz mert tele van draugrokkal! Ott majd megtanulod.
2013. szept. 5. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Keress fel egy tűzidomár mestert vagy egy minimum 23-as szintű skandináv Rakt'emar mágust. De ezek közül is attól tanulhatsz a legtöbbet aki már tud tűzgólemet is idézni. Én sajnos nem tudlak ilyenre tanítani, mert én csak az atlantiszi mágiához és a fényen járáshoz értek.

Egy atlantiszi fényjáró

2013. szept. 5. 20:25
 3/4 csilla200 válasza:
megkérdezhetem ez egy játék és ha igen mi a neve ?
2013. szept. 15. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Bäszkiiiii! Minek végeztem én energetikai sulit? Inkább hozzád kellett volna járom tanulni.
2013. szept. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!