Hogyan fejleszthetném a képi memóriámat?
Figyelt kérdés
Ha tanulok valamit, akkor mindig emlékszem rá, a szövegben mi hol volt, mi mi után következett, melyik oldalon, ilyesmi. Azt szeretném elérni, hogy tökéletesen fel tudjam idézni. Van erre valamilyen módszer?2012. febr. 1. 16:09
1/3 anonim válasza:
Egy egyeddel születő képességről beszélsz, a fotografikus memóriáról.
Ilyet nem lehet kifejleszteni semmilyen áltudománnyal sem(agykontroll azért nem áltudomány, van valós alapja, de vonzás nem létezik, mielőtt bebeszélnél magadnak valami nem létező dolgot).
De ki tudja, az agymosás módszerét titokban nagyon magas szintig felfejlesztették. A mandzsúriai 'jelöltek' hatására indította az USA az MK Ultra programot is(hivatalosan befejezték, mert túl megdöbbentő volt az eredmény).
2/3 anonim válasza:
gyakorlással fejleszthető bizonyos keretek között szerintem találhatsz memória játékokat a témában ugy még szórakoztató is párkereső régen minden telefonon volt
[link] pl
3/3 A kérdező kommentje:
Hiszek a vonzásban, szóval...:) Pedig még régebben olvastam róla, hogy fejleszthető különböző gyakorlatokkal. Szerintem minden tökéletesíthető, csak nem tudom, hogy foghatnék hozzá.
2012. febr. 1. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!