Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Azt hogyan kell érteni, hogy...

The Lizah Reloading kérdése:

Azt hogyan kell érteni, hogy Én vagyok Isten?

Figyelt kérdés
Vannak olyan filozófiák és spirituatitások meg vallások melyben saját magam vagyok Isten. Tudom, hogy szép, elbűvölő, sokoldalú, intelligens, okos vagyok, de azt hogy Isten is Én vagyok, ezt hogy értsem ?

2013. szept. 3. 22:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mindenki csak definiál! A kedves válaszolók közül ki az, aki meg is győződött róla?

Mindenki csak okoskodik...

2013. szept. 5. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatból írom, kedves utolsó válaszoló.

F.M.

2013. szept. 5. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Csináltál már vízből bort? Akkor te vagy Tibi atya és az alkoholista egyház megváltója!
2013. szept. 5. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem vízből bor szintű dolgokra gondolok. Minden 2013-ban kezdődött.Volt egy olyan időszakom, mikor boldog lehettem volna, mert csupa jó dolog történt velem, de nem voltam boldog, mert folyamatosan azon kattogott az agyam, hogy mi lesz, ha ezt a boldogságot elveszítem. És láss "csodát" elveszítettem egy teljes hónapra. Aztán egy felsőbb erőtől kértem segítséget, nem fejteném ki, kitől, de nem Isten volt az. A segítséget megkaptam. Végre elmúlt a rossz dolgok iránt érzett depresszióm. Csak a boldogságra koncentráltam és arra, hogy minden jobb lesz. És meg is lett az eredménye. Azóta minden nagyon jól megy, hála nekem. Nem isten tett jót, én voltam az, aki változtattam az életemen. Továbbá ha már felsőbb szintű erőkről van szó. Megérzem más velem azonos frekvencián rezgő lények(emberek) esetleges "fizikai" fájdalmát, idegállapotát. Ez azért lehetséges, mert magasabb szintre kerültem ezalatt az egy év alatt. Isten segített volna? Nem. Ja a vízből bor is lehetséges. Csak fedezd fel, hogy nincs a víz. :)
2013. szept. 5. 21:46
 15/19 anonim ***** válasza:

21:46

F.M. voltam.

2013. szept. 5. 21:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves F.M.!

Látom még friss ez a dolog nálad is... Igy nem állithatsz biztosra dolgokat.

Mellesleg én 22 éve látom az aurát, az emberek betegségét érzem és hallom a gondolataikat.

Azt felelőtlenség kijelenteni, hogy nem Isten volt... mivel minden ami megmagyarázhatatlan földi szempontból Istennek titulálható. Egy nem e világi dolog...

A hullámokról igazad van, de ezzel korántsem magyarázható meg minden!

Szeretettel és üdv.: B

2013. szept. 6. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:

"Isten benned van" - Igen, a tudatalattid, a lelked, a szellemed Isteni eredetű!

Látod az e világokban? Nem! Van? Van.

"Tudom, hogy szép, elbűvölő, sokoldalú, intelligens, okos vagyok, de azt hogy Isten is Én vagyok, ezt hogy értsem ?"- Gratulálok az önbizalmadhoz, de nehogy a károdra forduljon egyszer!

B

2013. szept. 6. 12:13
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyunk Isten,és nem is leszünk,ez egy nagy butaság önbecsapás,ami jó nagy egó növelő,és illúzió.

Legfeljebb csak része lehetek a megváltás kegyelme által.

Ha az"én"lemond önmagáról,és azt tudja mondani ami az imádság lényege,hogy"Atyám legyen meg a Te akaratod".

Az igaz,hogy hasonlatosságára teremtett,mert az embert is felruházta teremtő erővel.Ezért az ember is tud teremteni,de mivel bűnös,ezért csak önös érdekeit szolgálja.És az erőt amit Istentől kapott,hogy lelkileg fejlődni tudjon tisztulni,azt vágyai egyéni érdekeire fordítja,és csak nagyon kevesek azok akik igazán szolgálják Isten akaratát.

De minden úgy jó ahogy van,mert amit vetünk azt aratjuk,és tanulunk hibáinkból,elszenvedve a következményeket.És remélhetőleg mindig egy kicsit éberebbé válunk,hogy az egó ne vigyen kisértésbe.

2013. szept. 6. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Ugy értsd hogy a 2. lelked által, benned vannak a teremtők.

isteni lénnyé lett az ember alkotva hogy a két Teremtő Erő önmagát láthassa egyetlen testbe zártan.

2013. szept. 13. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!