Szerelmi kötéstől hogy szabadulhatok?
Azért szereted, mert azt hiszed, hogy ő is szeret téged. Tehát meg kell hogy utáljátok egymást.
Vagy is mondd ezt:
- Szia, azért szeretnék veled beszélni, mert nagyon szeretlek, de mivel én valamilyen okból kifolyólag nem lehetek a tiéd, ezért meg kell, hogy kérdezzem tőled: szeretsz te engem?
- Igen, persze, hogy szeretlek. Miért nem jöhetünk össze?
- Semmi közöd hozzá, a lényeg, hogy utállak!!!
- Hát akkor ... (itt most mindenfélét mond) és én is utállak.
- (ezt magadban mondod: na végre, utál engem, tehát nincs miért szeretnem, ráadásul képes voltam ezt megmondani neki miközben szerettem, most hogy megutált, most már főleg van miért nem szeretnem!!)
vagy:
- Szia, nagyon szeretlek, de nem lehetünk egymásé!
- Szia, én is szeretlek, miért nem lehetünk egymásé?
- Mert a szüleim megtiltották, és azt akarják, hogy festő legyek!
- Te tényleg ennyire hülye vagy???????
(na itt meg már teljes hülyének néz, tehát megint van miért nem szeretned!!)
vagy:
Szüntesd meg az okot, amiért nem jöhettek össze:
- (ezt te mondod) Szia Béla!! Tudom azt mondtad, hogy megölsz, ha ránézek arra a csajra. De azért mert te impotens vagy, én azért még csajozni fogok, te ocsmány szőrös segglyuk! (és megölöd)
- (ő mondja) Áááááááááá!! (és meghal)
Ha külső tényező valami testi probléma, akkor meg mond meg neki:
Szeress, és dugjunk naponta 10-szer, vagy menj már a büdös fenébe, mert kivagyok tőled!!! (ez megteszi a hatását)
Vágd el vagy oldd ki! (Mármint a kötést.) :D
Amúgy ha megtudja, hogy azt hitted valami mágikus katyvasz van az érzéseid mögött, akkor tuti ott hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!