Van itt Sátánista Budapesten aki tanítana egy kezdőt?

Az emberek többsége szűklátókörű, ha egy kevés információja van valamiről, máris azt hiszi, hogy tudós. Vak vezet világtalant, ennek pedig meglesz az eredménye.
Javaslatom minden útkeresőnek, hogy bármennyire nehéz jónak lenni és bármennyire könnyű rossznak lenni, inkább a nehezebb utat válasszátok és a fényt keressétek. A fény győz.

Micsoda marketing szöveg - szüklátókörű. Minden racionális ellentétes véleményre ez a lekopott lemez szöveget mondják az érdekemberek.
Te vagy a rideg és depreszziós paraszt. Képzeld már magad annak a szegény fiúnak, akit üldöztek. Ha gondolod, bérletet intézek a pszichiátriára, mossák csak ki az agyadat.

Nem értem utolsó, mit írsz és kinek írod.
Egyébként az agymosást nem ott végzik, hanem a társadalomban minden másodpercben. Mindannyian legyetek szeretve!

Állítólagos Jobboldaliaktól láttam már hasonló megnyilvánulásokat. Utólag még gondoltam a szőke haj, és kék szem leírása miatt.
Nálam az ember nem éppen egy pozitív jelző.

"Nálam az ember nem éppen egy pozitív jelző."
Akkor hiba az Ön készülékében van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!