Van itt Sátánista Budapesten aki tanítana egy kezdőt?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem is tanítani, akkor csak szimplán eszmecseréket folytatni, esetleg beszélni tapasztalatainkról.2013. aug. 24. 07:34
1/56 anonim válasza:
Gusztustalan. Nekem vannak ismerőseim egy másik vároban, de már pár éve normális életet élnek, nem is járnak már feketében. Hadd ne mondjam, hogy kamaszkorban kapta el őket is ez a baromság és nagyon örülök, hogy 20 fölött kikeveredtek belőle.
2/56 A kérdező kommentje:
Te valószínűleg semmit nem tudsz az egészről. Magyarázd el kérlek hogy mi gusztustalan abban hogy az általunk még nem ismert jelenségekhez fordulunk bizonyos tudások megszerzéséhez? A te szempontodból bizonyára Egyiptom, Mezopotámia, és még az őket megelőző ősi birodalmak is mind gusztustalanok voltak, csak mert volt kapcsolatuk ezekkel a bizonyos dolgokkal. Hozzáállásodból eléggé primitív lehetsz, és tudatlanabbul fogsz meghalni mint én.
2013. aug. 24. 08:37
3/56 anonim válasza:
Szívesen segítenék, de még én is csak kezdő vagyok :( Amúgymeg igazad van, az első nem rendelkezik azzal a kellő tudással, hogy így beszélhetne a mi vallásunkról!
4/56 anonim válasza:
Majd ha mindent megtanultál a rendes világban.elolvastál minden könyvet a világban akkor majd a sátán is tud vmi újat mondani.mit nem lehet megtudni könyvekből?sátánisták...
5/56 A kérdező kommentje:
Az emberek még mindig nagyon keveset tudnak a körülöttük lévő világról, míg az úgynevezett sátán egy nagy hatalmú spirituális lény akinek még a világegyetem bizonyos működéseibe is lehet beleszólása. Nem értem az utolsó hozzászóló logikáját.
2013. aug. 24. 09:52
6/56 anonim válasza:
én téged nem értelek, de elfogadom amit mondasz.de akkor kérlek világosíts fel!
7/56 anonim válasza:
Nekem van egy 80-as warlockom Bp szerón, mondd, mire tanítsalak?
8/56 A kérdező kommentje:
Nekem 90-es Warlockom is van eredetin, szóval nem hinném hogy túl sokra taníthatnál. :P
2013. aug. 24. 10:38
9/56 anonim válasza:
"Magyarázd el kérlek hogy mi gusztustalan abban hogy az általunk még nem ismert jelenségekhez fordulunk bizonyos tudások megszerzéséhez?"
Annyi gusztustalan van benne hogy a XXI.sz.-ban fejlett spirituális terápiás technikák állnak rendelkezésre ahhoz hogy a saját mocskodat ne másokba töröld bele!
Ezenkívül sok buktatója van a fekete mágiának, mert ami belőled indul ki az előbb utóbb hozzád is tér vissza.
10/56 anonim válasza:
Az a gusztustalan, hogy 2 osztálytásam is volt sátánista és folyamatosan terrorizálták egy másik, szőke és kék szemű osztálytársunkat, falhoz is verték többször, illetve a lakhelyen környékén is folyton figyelték és többszörösen is megfenyegették. Az eképpen üldözött srác annyira szívre vette az egészet, hogy pár hónapon belül agyvérzést kapott, amit csak a Jó Isten tudja, hogy hogyan, de átélt ... Nagy nehezen le tudta tenni az érettségit 23 évesen és most is a család segítségévéel tud valamennyi minimális jövedelemhez jutni. A sátánista hülyegyerekek teljesen tönkretettek egy fiatalember és ugyanakkor egy egész család életét ... Gyönyörű. Nem hiába üldözték az ilyen megmozdulásokat a komunizmusban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!