Mit áldoznátok fel, ha szinte bármit megkapnátok (gazdagság, hatalom) bizonyos lények által?
Egy rituálé során jelentkező entitás arra kérne, hogy igen szüksége lenne valamire tőlem, de ezért cserébe BÁRMIT megkaphatok, mit adnál?
Felénk volt egy ilyen ember, mára már luxusban él....de egyedül van, senkije nincs.
Crowley egyik rituáléja jut eszembe.... (szerintem) átok van ezen (amiről írsz).
Talán a fejedre száll.
Miért nem kérdezed meg a felétek élő embertől, hogy mit áldozott fel? Bár nem hiszem, hogy tudná mit is akarsz tőle. Honnan tudod, hogy azért él luxusban, mert feláldozott valamit egy entitásnak? Ha lenne ilyen rituálé, akkor szerintem 10-ből 9 ember megcsinálná, és akkor csak gazdag emberek élnének a földön. Szóval szerinted mennyire reális ez?
De ha esetleg tévednék és mégis van ilyen rituálé, akkor nagyon szívesen meghallgatnám hogyan kell csinálni. :-)
Szerintem a kérdezőnek sok volt az Odaát nevű sorozat :)( én most néztem meg a 8. évadot :D )
amúgy a lelkedet kérik, de ha hiszel a pokolban meg a mennyben akkor nem ér annyit hogy a pokolban rohadj kitudja meddig azért hogy 30 évig jól éljél :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!