Hogy lehet elérni hogy egy bizonyos személy sokat gondoljon rám?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 16:28
1/11 anonim válasza:
Úgy, hogy odamész hozzá, és megkedvelteted magad vele. Máshogy ez nem fog menni.
2/11 anonim válasza:
Odamész hozzá, és eltöröd a karját.
Viccet félretéve barátkoznod kell és elérni egy olyan szintet, hogy megbízzon benned.
3/11 anonim válasza:
Nekem ez sose sikerült, pedig odaálltam az emberek szájába integetni. De még így sem. Hát akkor pukkadjanak meg.
4/11 anonim válasza:
Én gondolok rád sokat!De azt is gondolom,hogy van konkrét jelölted
5/11 anonim válasza:
A Holdvilág-trükkel. Letolt gatyával ingasd pőre farodat felé, ahányszor csak arra néz. A hatás garantált és örök.
7/11 anonim válasza:
Ehhez nem kell mágia. Illetve, sokkal jobb, ha megkedvelteted magad vele, sokat vagy szem elé, beszélgetni próbálsz.
Van srác, akinek én bejöttem, ő nekem sajnos nem, mégis eszembe szokott jutni a buszos beszélgetésekről.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem mer ő kezdeményezni
10/11 anonim válasza:
Kérj kölcsön, és ne add vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!