Isten és sátán miér harcol az emberi lelkekér?
Figyelt kérdés
Minden ősi forrásba ez van. Biblia,tórák,védák,mahabharata, hogy Isten és sátán az emberi lelkekér harcol egymással. Azér teremte Isten a világot, hogy a lelkek az övéi legyenek, de Sátán harcba szállt vele és ő akarja midet, de miér?
A lélekbe semmi nincsen, csak az emlékeink, miért kell ez nekik ? Minek az emlékeink? Tudományos szempontból csak 21 gramm finomrezgés, minek ez nekik, amikor az úrbe is van plazma?
Valaki tud segíteni? Ha nem hiszel benne ne válazsolj!
2013. júl. 17. 21:44
31/35 anonim válasza:
A humort érteni kell, nem elviselni.
32/35 anonim válasza:
Te vagy a humor. Én komolyan kérdeztem. Honnan tudod, hogy nem így van, ahogy leírtam?
33/35 anonim válasza:
A választ Áldás c. írásomban találod a neten.
34/35 anonim válasza:
Nem adja ki a google. Belinkelhetnéd ide. Úgy még másokhoz is eljutna. Sokan szeretnek ám ilyeneket elemezgetni.
35/35 anonim válasza:
Sajnos az én gépem se adja ki. Volt már ilyen. Akkor egy könyvtár gépén próbáltam,ott bejött. Utána szerelőt hívtam,mert nekem bonyolúlt lett volna,persze az pénzbe került. Most meg se időm,se pénzem.. Ha csupán meggyőződni akarsz róla,hogy igaz.e amit írtam,egy könyvtárban megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!