Mivel kezdhetném el elmélyülésemet a mágia irányában?
Üdv néktek!
Azért tettem fel a kérdést, mert szeretném végre használni a velem született képességeimet, és találtam könyveket, de azok szárazan írták (állítólag), hogy mit kell csinálni. Inkább a gyakorlatban alkalmaznám ezeket, s azt kéne tudnom, mivel kezdhetném el, mit kéne először gyakorolnom (és esetleg mit a későbbiekben). Örülnék, ha tapasztalt és gyakorlott mágiaalkalmazók válaszait is találnék itt.
Az agykontrollt már csinálgatom, de úgy érzem, hogy jó az, de nem (csak) abban az irányban mennék tovább.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Minden jót!
Harry Potter kocka
hogy tetszett az5dik rész 10edszerre
Drága 20:34-es, nekem segítségre van szükségem, nem pedig feltételekhez kötött önbizalomhiány-kompenzációra.
Kedves többiek, én a kérdést komolyan tettem fel, sajnálom, hogy nem vagytok elég érettek hozzá...
4-es nemtudom te milyen marhaságokat meg ezos oldalakat olvasgattál, de alapból nincs 6 elem, inkább 4 és +1 amiből az a 4 létrejön.
Én szívesen segítek, adok anyagot de ne várd hogy sokat foglalkozom veled.
hehh, én olvasok ezós baromságokat. A világot 6 elem alkotja, ráadásul ez 12-es rendszerben van, ugyanis a 6 elemnek vannak jó és rossz oldalai, mivel duális a világunk. Valahonnan nem ismerős a 6 - 12 - 24 -es rendszer? Jaaa, hogy a csillagokhoz, bolygókhoz is köze van a Mágiának... bocsánat, ez is valami ezos baromság biztosan.
Egyébként csak az ezós baromságokról. Te mondod, hogy 4 elem van. A legtöbb ezo"barom" úgy kezdi, hogy elsőnek a tűz és a víz jött létre. Ez még igaz is bizonyos formában, aztán elérünk a föld, levegőhöz (ami már megnevezésében is hibás), és jön ez a csudálatos ötödik elem, amiből mind a négy lett.
Na most ez milyen ellentmondás már, hogy első a tűz és a víz, de igazából volt még egy korábbi is ez az ötödik elem, a mégelsőbb... baromság.
És a vicc, hogy jössz keménykedni, meg lehülyézni és közbe még te sem tudnád megnevezni a 6 elemet, de jó legyen, adjuk lejjebb a mércét. Ha az 5 elemet helyesen megnevezed, akkor segítek... talán...
Jah, annyit leírhatnál legalább, hogy mi az ötödik elem szerinted... gyűjtöm a hülyeségeket. Amik már megvannak: Szerelem, szeretet, isteni fény, kozmikus energia, hullám energia, tiszta fény (? látott már valaki koszos fényt?), szellemi energia.
Mondj valami jobbat kérlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!