Kinek érdemes eladni a lelkemet, Istennek vagy Sátánnak? Melyik kínál jobb kondíciókat?
Egyszerűen meguntam a folyamatos harcot a karmámmal. A sors mozdíthatatlan akadájokat gőrdít elém folyamatosan. Így úgy döntöttem, hogy beállok én is a nagyok közé.
Kinek adjam el a lelkem szerinted ? Lehet Istennek ? Ok: A legnagyobb erő. Végsősoron legyőzi Sátánt és a végtelenhez konvergált időben egyszer úgy is Ő fog uralkodni és az ővéire dicsfény és öröm vár, a kárhozottakra pedig szenvedés. Sátánnak ? Ok: Ő a gonosz,, aki mindenkit kárhozatba taszít és azt akarja, hogy mindenki szenvedjen mint Ő. Most Ő uralkodik, azaz mint a politikában az ő kedveltjei lesznek a sikeresek az életben :Politika, Hollíwood, Illuminátusok, Szabadkőművesek, Bankárok, Hitelnyújtó uzsorások. Aki beáll Sátánhoz az egy szép hosszú ideig kb 300 trillió évig sinen van.
Vajon aki itt eladta a lelkét Sátánnak, az ugyanúgy befutott mint Kate Perry ? [link] Fényűző életet él Óbudai rezidenciájában? Vagy csak egy lecsúszott gettóban vegetál egy kis albérletben, zacskóslevest eszegetve ?
aki Istennel adta el a lelkét, annak sikeres az élete ? Megvilágosodott?Banki szaktanácsadó egy sikeres magáncégnél ? Vagy csak egy szegénységben élő hittantanár?
Vajon kinek érdemes eladni a lelket ? Legvégül Isten győz biztosan vagy Sátáné lesz minden addigra ? Adnál tanácsot?
A sors miért gőrdít az ember elé megoldhatatlan akadályokat a párkapcsolatban : Olyanoknak szán a sors melyekkel képtlenség kijönni és perverzek. Munkahely : Szűklátókörű, állandó eredményorientált vezetők. Vajon direkt azért gördít a sors elénk ily akadájokat, hogy eladjuk lelkünk valakinek? Mivel egyedül úgysem bírkózól meg ezekkel. Előbb utóbb külső segítségre szorúlsz.
Milyen tanácsot adnál nekem és a hasonló helyzetű magányos embereknek?
ma 19:17
Az ilyen történeteket keresztények TALÁLJÁK KI, hogy befeketítsenek minket. A Sátánizmus azért tegyük hozzá, pár ezer évvel régebbi vallás a kereszténységnél. És most nem a LaVey-féle lázadó kamaszokról beszélek. A hazugság mestere, mi? Jó keresztény hagyomány, hogy a saját sarukat másra kell kenni. Olvasd el párszor a bibliát. Én megtettem. Aztán olvass el néhány ősi valláshoz kapcsolódó könyvet, olyat, ami régebbi mint a biblia. Én ezt is megtettem. A biblia nagy része azokból van összelopkodva, csak ami nem egyezik az elveikkel, azt gonosznak titulálták, ezt nyugodt szívvel kijelentem. Ki is a hazugság mestere?
A Sátánizmus egyik alapja, hogy az élet minden formáját tisztelni kell. Ezért nézünk mi undorral az ilyen beteg történetekre, de egyébként az "ördögűzős" meg hasonló sztorikkal is ez a helyzet. Ilyen is csak keresztény ember agyából pattanhatott ki, végül is az ő szokásuk volt a tömeggyilkosság. Szodoma, Gomorra, özönvíz... vagy akár az inkvizíció, mond ez neked valamit? Ha akkora hatalmuk lenne mint régen, megtennék újra. Ebből én nem kérek, köszönöm. Ahogy a kereszténység életellenes dogmái miatt kialakult komoly lelki gondjaikat mosolygós álarc mögé rejtő egyének térítéséből sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!