Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez gyilkosságnak számít, és...

Ez gyilkosságnak számít, és ha igen büntethető érte az egyén?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm szent meggyőződése, hogy olyan átkot küld az ex pasijára, aki abba biztosan belehal. Állítása szerint ha ezt elvégzi akkor az exe ebbe belefog halni.

Kérdésem a következő.

Ha valaki úgymond azért hal meg mert valaki megátkozta az gyilkosság? És ha igen elhiszi ezt valaki, hogy azért halt meg xy mert cz átkot küldött rá?

Ebben nem hívő emberek kíméljenek, fontos, köszönöm.

2013. júl. 6. 05:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem azért nem hiszek az átokban, mert annyira vérbő materialista vagyok, hanem azért, mert egyszerűen kizártnak tartom, hogy az Univerzum ekkora szintű jogosultságot adjon bárki átlagember kezébe.

Ha a világ úgy működne, hogy bárki fogó átkot szórhatna bárkire, az olyan lenne, minta minden sarkon lenne "Nemzeti fegyverbolt" és bárki vehetne magának fegyvert, engedélyek és korhozkötöttség nélkül.

2013. júl. 6. 15:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Látom értelmezési problémák vannak. "Ebben nem hívő emberek kíméljenek, fontos, köszönöm". Hát erre most mit mondjak :D Sok hülye írt. A katolikus embernek üzenem, nem hiszek az istenében.

További válaszra nincs szükségem, mert megkaptam emailben.

2013. júl. 6. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Drágám, ha engem is lehülyézel, akkor csak a saját képességeidet és nívódat teszed közzé, ugyanis ha figyelmesebben elolvasnád, direkt kifejtettem, hogy nem nem hiszek az ezoterikus dolgokban, hanem hatalmas hiba lenne az univerzumtól erre bárkinek lehetőséget adni.

A kérdésedre pedig az a válaszom, hogyha bekövetkezne is, amit írsz, nem lenne büntethető, mert nem történt bűncselekmény.

Meg vagy elégedve?

2013. júl. 6. 18:43
 14/14 anonim ***** válasza:

13 igen, viszont a lelkiismerete kivégzi az átkozódót

akkor is, ha az átkozódó nem hisz a valaki valakijében. (nincs különbejáratú istensége senkinek, 12)

egyébként meg egyszerűbb megölni azt a nyomorultat, mint átkot szórni utána.

Ja, igen, az indokolatlan átok visszahull a a kibocsátóra.

Ebben nem kell hinni, majd elég lesz tapasztalni.(nyolcaska-idiotka voltam)

2013. júl. 6. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!